pondělí 24. října 2011

Dimenze

Jak jste přežily pondělí, mé milé? Já se zařekla, že tenhle týden ho zvládnu bez kafe a povedlo se a ani jsem na žádné z přednášek neusnula...

Mám tu fotky ze včerejška, kdy jsem pokračovala v obžerství. Nejdřív nás přítelovi rodiče pozvali na oběd, potom u nich dortíček, kávička a když se člověk dokutálí domů, tak tam čeká další fůra jídla na rodinné oslavě. Večer jsem si sice jela zakřepčit na zumbu, ale musela bych hopsat půl dne, abych si vše vynahradila. Ještě že se v té kose dá zachumlat do svetru :-)

Na sobě mám opět stejné boty jako každý víkend, protože si jich musím užít. Ve škole bych v nich totiž rozhodně nevydržela a navíc jak říká můj drahý, vzhled s botami na podpadku, dostane úplně jinou dimenzi ... (a báze vektorového prostoru - trochu mi už hrabe, že se tímhle budu muset zítra hned první hodinu, no nic) A doufám, že máte rádi veverky, tak totiž na poslední fotce se svými klofáčkami vypadám :-)))


2 komentáře:

  1. Na fotkách ti to moc sluší! :) Botičky jsu naprosto úúžasné..! :) Moc ti sluší! A neboj matiku přežiješ a budeš mít zase týden pokoj ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tyhle rodinná obžerství znám, nejhorší je to na Vánoce. S těma podpatkama má přítel asi pravdu, ale já jsem stejně pořád zastánce pohodlíčka. K tvému dotazu na tašku, pořídit se dala na topshop.com, ale než jsem ji stihla objednat, tak ji vyprodali :(

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!