neděle 9. října 2011

Essence

Minulý týden jsem si mezi přednáškami skočila do Rossmanna a docela mě překvapilo, že jsem našla ještě pár zlevněných essence kousků jako pozůstatek z letních slev. A tentokrát už jsem nezaváhala a brala je. Spíš přemýšlím, že si zaskočím ještě pro zbytek. Zatím to byly oční stíny, oblíbený lak Multi dimension a rtěnka, kterou jsem plánovala koupit už dlouho, ale nemohla jsem se rozhodnout jaký odstín a tady měli poslední, tak bylo vše vyřešeno. Každý kus za 29, no nekup to :-)


Jen u té rtěnky si odstínem vážně nejsem vůbec jistá, nejsem zvyklá vůbec nějakou používat, ale myslím, že se skamarádím i s touhle na můj vkus trochu tmavší.

























Rtěnky jsou teď dost diskutované, tak jak to s nimi máte Vy?

7 komentářů:

  1. Jé, tenhle lak mám taky z tech slev :) jinak tyhle essence rtěnky mám dvě a jsou obě moc fajn, vůbec nevysušují a jsou přirozené :) sice moc nevydrží ale to mi zase tak nevadí.

    OdpovědětVymazat
  2. ja mam radsej lesky ale tebe moc pristane!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že je k tobě ta barva tak akorát, sluší ti :)
    Já dřív nakupovala jen lesky na rty, tedka asi tak poslední půlrok zase skoro jen rtěnky. Hlavně mi na nich vyhovuje, že se člověku na namalovaný rty nelepí ve větru vlasy, jako když máš lesk...:-P
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si všímám, že jsou rtěnky teď všude :D Já osobně upřednostňuju balzámy a lesky, ale neříkám, že bych rtěnku nebrala, brala určitě. Strašně se mi líbí ty hezky rudé rtěnky a myslím, že by se to ke mně i mohlo hodit, ale zatím jsem na to až moc velký srab :D Takže nic, snad časem..

    OdpovědětVymazat
  5. Já sem dřív taky vůbec rtěnky nepoužívala.. ale od té doby, co sem si jich pár pořídila na ně nedám dopustit.. :) pryč s lesky, rtěnky u mě vedou! :) a na tuhle sem taky koukala, ale nakonec sem si ji nevzala.. opět to vyhrály laky na nehty.. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak díky za tip, snad to všechno dobře dopadne :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!