pondělí 28. listopadu 2011

Co je nového?

Poslední dny na mě dolehla nějaká krize, múzy nejspíš došly nebo si klidně líbají někoho jiného. Tak do té doby, než se ke mě vrátí, si budu muset vystačit sama se sebou. A dnes proto jen článek, který sama u vás ostatních mám moc ráda, a to, co za nové poklady jsem do svých skříní pořídila. Není toho moc, nakupuji totiž hlavně dárečky. A že jsem jich pořídila už požehnaně. Aby ne, když jsem šílet začala už v říjnu... A ještě celý advent přede mnou, no myslím, že neodolám a pár jich ještě pořídím. Ale konečně k věci, tedy k věcem...

Asi největší radost mám z toho, jak jsem pořídila minulý týden v našem sekáči. Našla jsem tam košili ještě s originální visačkou a knoflíčky. Posuďte sami, nezvedla by vám taková koupě snad náladu?





















Potom mě taky potěšilo, že jsem v Rossmannu měla opět štěstí na výprodejovou akci staré kolekce Urban Messages. Za plnou cenu mě z ní nezaujalo skoro nic, ale za 5 Kč jsem si pár kousků odnesla.



Z Tezenisu jsem si odnesla příjemné punčochy za 79 Kč.



A konečně jsem objevila i úžasný sprchový peeling. Je od Baley s vůní indického čaje a vanilky za cenu 39 Kč. Chtěla jsem si tenhle kousek uschovat do recenze na více baleovských produktů, ale musím vám napsat, jak je úžasný, už teď, protože se jedná o limitovanou edici, a co kdyby ji potom už neměli :-) Voní opravdu nádherně, já jsem, zvlášť v zimě a kolem Vánoc, do čehokoli, z čeho cítím vanilku nebo skořici, blázen, takže ho teď nedám z ruky.



Toť můj skromný výčet... A co Vy, pořizujete si v tom předvánočním shonu věci i pro sebe? :-)

6 komentářů:

  1. Ahojky, tak s tou halenkou to je trefa :) Asi taky navštívím brzo místní sekáč, úplně jsi mi udělala chuť. Dárky jsem ještě nezačala moc nakupovat. Mám jen pro přítele. Ale už bych pomalu měla začít. Měj pěkné pondělí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chceš mě naštvat, že jo..? :D Tak ti musím oznámit, že se ti to zatím daří! :D Já návštěvuju Rossmanna každý týden a na slevy Urban Messages sem nenarazila! :D sakra! Hele příště mi to musíš koupit taky :P :D a jako ta košile..? Je mi do breku! :( :D ty jsi ale mrška! :*

    OdpovědětVymazat
  3. Ta košile je skvělá! Doufám, že už tento víkend bude otevřený Tezenis v Palladiu, nebo budu muset jet na Pankrác. :) Jinak pěkné věci a na tu Baleu se taky chystám. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. wow, takové úžasné úlovky bych si taky nechala líbit! Nechávám se inspirovat a o víkendu zamířím do rossmanna pro ten sprcháč s indickým čajem, to mě láká :) A košile je luxusní, musíš z ní mít fakt radost, když byla ještě s origoš vysačkou.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. wau, tak to ti aj závidím takéto úlovky :))) ale nie, uži si ich, košielka je super:))

    http://ministrawberrygirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!