středa 30. listopadu 2011

Neposlušná čepka

Taky máte takový problém vybrat si nějakou pořádnou čepici jako já? Jestli ne, tak vám upřímně závidím. Já totiž vždycky tak dlouho vybírám, až přeberu, třeba jako s touhle. Že mi dělá obří hlavu ještě snesu, přežiju i to, že mi po ní na čele zůstane otlačená čára od gumičky, ale k čemu to všechno, když mi během dvou vteřin stejně sjede do prostřed obličeje a ať si ji nasadím, jak chci, tak na mé hlavě držet nechce. Toť mé postesknutí nad neposlušnou čepicí. Fotky jsou z pondělí, kdy odpoledne nebyla ještě taková zima, tak jsem vytáhla nové punčochy, ale myslím, že v nich přežiji, i když bude více přituhovat.


Čeká tu na mě spousta učení, které si žádá moji pozornost, takže se mu vynasnažím dostatečně věnovat a vy se mějte krásně! :-)

3 komentáře:

  1. Tak to tě obdivuju, já jsem v pondělí vyrazila v sukni a že by mi navečer bylo nějaký teplo, to se teda říct nedá. Čepka je moc pěkná a vůbec ti to moc sluší. S učením přeju hodně zdaru :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Terinko! Vypadáš božsky! A ještě jak se krásně usmíváš! :) Náhodou čapka ti moc sluší! A celej outfit je super...!!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. sluší ti to :) (probíhá u mě giveaway)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!