neděle 20. listopadu 2011

Synergen

Máte nějaké zkušenosti se značkou Synergen, která je k dostání v drogérii Rossmann? Já kolem ní dlouho chodila bez povšimnutí, nezdála se mi být nijak zajímavá. Zdála se mi podezřele levná, ale rozhodla jsem se že pár věcí vyzkouším.


První věcí, pro kterou jsem sáhla do regálu je peeling pro citlivou pleť a musím se přiznat, že už jím jsem byla mile překvapena. Používám ho, když se probudí má zastydlá puberta a nijak mi obličej nedráží, spíš ho příjemně osvěží a vyčistí. Takže za cenu 29 Kč si pořídím další balení.

Další pokus byla pleťová voda pro citlivou pokožku, zřejmě ze stejné řady jako peeling. Málokterá voda mi vyhovuje, většinou se mi na obličeji objeví hned červené fleky, protože se moje pleť s mnoha přípravky nesnese. Proto jsem neočekávala, že by tohle mohlo fungovat. A ono funguje - obličej nejen že nestávkuje, ale vypadá i celkem spokojeně. Voda obsahuje heřmánkový extrakt, je bez alkoholu i příjemně voní, stejně jako peeling, takže za stejnou cenu, tedy 29 Kč další ano.

Poslední věcí je tělový lotion - vyhlazující - s kofeinem, jak praví etiketa. Je prý vyvinut pro mladou pokožku, s obsahem kofeinu. Ale proti němu nemůžu také říct půl slova, protože mi celkem vyhovuje. Cenu si už přesně nepamatuji, ale rozhodně nebude nijak vysoká, navíc balení je velké, má 400 ml. Mléko se navíc rychle vstřebává, což hodně oceňuji, protože nemusím čekat půl hodiny, než si můžu obléct pyžamo. Hydratace není nijak závratná, ale celkem průměrná i když překvapivá.



Takže možná že kolem téhle kometiky nebudu chodit tak nevšímavě a vyzkouším i další produkty. Zatím jsem tedy spokojená víc než s leckterými produkty od DMkové Baley, ale to je možná tím, že jsem toho vyzkoušela tak málo.

5 komentářů:

  1. taky kolem toho vzdycky jen tak prochazim...ale asi priste taky neco ulovim, zni to dobre :)

    OdpovědětVymazat
  2. My už doma něco z těchto výrobků taky něco měli, ale teď nevím co :D možná odličovací mlíko :) a o tom tělovém mléku sem přemýšlela, tak třeba zejtra si ho vezmu :D děkuji za super recenzi :*

    OdpovědětVymazat
  3. don't know these!


    xoxo from rome
    K.
    http://kcomekarolina.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Měli jsme doma sprcháč, hrozně smrděl :-D ale pleťovou vodu jsem taky měla a byla myslím fajn za ty peníze :)

    OdpovědětVymazat
  5. ty jo dneska jsem si díky týhle recenzi koupila ten peeling a je fakt super. Spíš scrub, ale není to takovej ten odfláknutej peeling, a cena bombastická! Ještě bych potřebovala sehnat a vyzkoušet ten odličovač, ten mě hodně zajímá, protože mám dost citlivou pleť, ale ten bohužel neměli, nebo jsem blbě koukala.. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!