čtvrtek 11. prosince 2014

Čuchám, čuchám advent...


Vánoce na spadnutí, advent v plném proudu a tak. Nic objevného. U mě ale teda není dne, abych si nepustila koledy, potají neujídala tu trochu cukroví, co jsem zatím napekla nebo se nadšeně nepřehrabovala dárky, kterými hodlám své nejmilejší obdarovat. Tohle období prostě žeru a snažím se ho užít na plný koule. Jak příznačné pro focení před "okouličkovaným" stromečkem. To jsme totiž takhle s mým milým vyrazili první adventní neděli na brunch (oooo jak taková líná snídaně vznešeně zní). A já nadšeně jásala - protože co je lepšího než posnídat skvělý křupavý croissant, talíř plný sýrů a zajíst ho dortíkem.... No a mimo to taky dobrá příležitost konečně zase vyvenčit klóbrc, který tak miluju. Pokud se mi ho zrovna teda nesnaží šlohnout vítr. To pak celá nasr...štvaná jak brigadýr držím krempu obouruč a "nedám, blbej větře!". A basta.


sukně, svetr - Calliope, kabát - Promod, šála - F&F, boty - vietnamci, klobouk - I am, rukavice - Gate, kabelka - Reserved

Jen se ten blogger rozhodl, že když za ním zavítám tak sporadicky, že ty fotky budou vypadat ještě příšerněji, než ve skutečnosti jsou. No nic, řekněme, že je to třeba zamýšlený vánoční kýč.... 

Mějte se a brzo zase pac a pusu :-)

11 komentářů:

  1. Moc ti to slušelo! Krásný outfit .
    Letos jsem poprvé pekla. Povedlo se, ale chtělo by to více jak tři ruce :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to krasicka! Skoda ze ja v tom klobouku nejsem tak hezka, ale vypadam jako Janosik :D

    OdpovědětVymazat
  3. jak to delas, ze vzdycky vypadas tak uzasne?? :)

    OdpovědětVymazat
  4. To ti závidím, jak si ten vánoční čas užíváš :) já si ho bohužel zatím užívám hlavně s učením :-/ :D Moc hezké fotky !! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přidávám se k Adélce :) Moc ti to pod vánočním stromem sluší, Teréz ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Kočka jsi, ten kloboul ti sedne!

    OdpovědětVymazat
  7. moc ti to sluší :) klobouk je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  8. Strašně moc ti to sluší. Zavítala jsem k tobě po delší době a koukám, že jsi pořád krásná, usměvavá a celkově tak nějak správná, což mi připomnělo, že se musím stavit zas. Ať se daří :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!