neděle 8. března 2015

Když nemám co na sebe...

Blogerského satana na mě seslat! Hromy, blesky a zástupy hejtrů. Vždyť už uplynulo tolik vody, co tu nový článek bliknul. A jistě zástupy skrápí vyprahlou zemi potoky slz. Ale již neplačte! Dosti bylo nářků. Jsem tu, abych svět obohatila svými moudry. A myslím si, jak oslnivě jsem vtipná. 

A rádoby džouky budou směřovat k problematice mého odívání. Teda ne že by v poslední době bylo, o čem nějak zásadne hovořit. Připadám si v tomto směru poněkud nudná. A když už se odchýlím od vytahaného svetru a kalhot, co jsou zrovna nejblíž, je to důvod pomalu k malé oslavě. A taky zvěčnění. Jenže tu zase vyvstává na povrch další můj vroubek. No která správná blogerína by byla už takovou dobu líná koupit do foťáku baterky? Když už si před tím sama někam šikovně zašantročila nabíječku baterek, hmmm? Takže všechny ty módní poklady musí být prostě servírovany na nevalných mobilních veledílech. 

A prvním z nich je takový rychlé podvečerní zachycení mého pracovního odění. Tentokrát jsem totiž vyrazila prodávat francouzské dobroty na jednu honosnější akci, než běžně na farmářské trhy. Byl jí Čajomír ples, tenhle rok stylově situován do 50. let. A tak jsem si nemohla odpustit mé oblíbené krajkové šaty a zakamuflování své hřívy do falešného mikáda. 


Na svých lýtkách jsem nechala promlouvat lásku...


... v mikádu se cítila překvapivě skvěle. I když mi bylo doporučováno teda hřívu nekrátit. 


Druhým módním veledílem je už taková ta má klasika. Kdy natáhnu už mírně vykajdané černé gatě, k tomu ještě vygajdanější sekáčový svetr a lehkou bundu. Protože si přece namlouvám, že jaro už je na cestě, takže kašlu na tebe, zimní kabáte! A pak mírně mrzu. Protože frajeřina zebe.



Poslední z "troj vokazování" završuje dnešní odění. Kdy jsme se vyjeli kochat tou neodolatelnou sluncem zalitou Prahou. A byla fakt sexy. Ta Praha. Že bych si hned šla hrcnout na studenou dlažbu Náplavky v letních šatech a usrkávat víno. Ale rozhodla jsem se nepředbíhat. Proto jsem narazila klóbrc, karkulkovskou sukeň, mžourala do slunka a toulala se po pražských chodnících. 



A do příště budu doufat, že si třeba vzpomenu koupit baterky. Polepšit se. Více a lépe fotit. Chodit včas spát, čistit si zuby tři a půl minuty, chovat se mravně a zdravit starší lidi....

Do té doby se tu všichni mějte! :-)

27 komentářů:

  1. Na krácení hřívy zapomeň, ale za prvorepublikovým mikádem by se i (nevím-jeho-hodnost) Arazím otočil!
    A jestli ty nemáš co na sebe, tak já svůj šatník rovnou můžu porovnávat s kontejnerem na oblečení před armádou spásy! (ještě že alespoň to kimono a křivák jsem si koupila!:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Provedu - teda neprovedu, nechám si chvíli ještě deku :-D Vrchní strážmistr přece! :-D A na kimono už se velice těším :-)

      Vymazat
  2. Všude Ti to sluší, ty bílý šaty jsou skvělý :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Terka, tebe to tak pristane! V mikáde si naozaj rozkošná, ale súhlasím, bolo by škoda, keby si si nechala skrátiť tie tvoje úžasné vlasy. Myslím si, že ty by si bola okúzľujúca aj vo vreci!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi tak krasna, Terezko! Ohromne ti to sluselo ve vsem. Mikado super, ale ono je prave tak bezva slusive diky objemu, kdyz bys vlasy zkratila, coz nedelej!, tak by to nebylo ono.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty zlatá :-) To máš pravdu, objem by byl v čudu a já brečela koutě :-D

      Vymazat
  5. Moc hezké outfity! Krajkové šaty a klobouk nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  6. Gorgeous!! Photos!! Love those upper photos with that beautiful classic, elegant dress!! It is breathtaking!! Love those sexy stocking on your amazing legs!! :) You look absolutely stunning!! Great work!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty šaty jsou nádherný! Hrozně moc ti sluší:)
    the-biggestfear.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. První outfit je nejlepší, mikádo ti hrozně sluší, vůbec nevím, jak se ti to povedlo? A ty šaty jsou nádherný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasy jsem natočila, spodní zašmodrchala do takových malých drdůlků a připevnila a horní jsem podtočila a taky připinetkovala konce :-)

      Vymazat
  9. Terezko, ty jsi zkrátka šik za každých okolností :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Kočka jako obvykle! A taky vůbec nevím, proč tě jako neblejskám, když se teď pořád oblažujeme svou přítomností!

    OdpovědětVymazat
  11. Zadny zkracovani, to by byla skoda. :) Ten prvni a treti outfit je pecka! Ta cervena sukynka je perfektni. Kocka!

    OdpovědětVymazat
  12. Mikádo ti sluší, ale vlasy nekrať, jednak by jich byla škoda a jednak si z dlouhých vlasů to mikádo sesponkuješ, když na něj budeš mít náladu, ale naopak to nepůjde. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky, ale asi bych tu hřívu stejně nešmikla :-)

      Vymazat
  13. Čím dál tím krásnější...kam až to půjde? ;) ♥

    OdpovědětVymazat
  14. super Outfit:-) jen u toho prvního by to chtělo nějaký krásný šperk na krk:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty šaty jsou úplně božské, krásně k tobě jdou :)! Kristýna x

    www.FashionHouseCZ.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Doufám, že se k blogování zase vrátíš, tvoje outfity jsou opravdu zajímavé, dokonce jich mám několik uloženo v PC ve složce "Inspirace". :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Terezko!
    "tvuj blond blog" je jedním z cca 3 blogů, k nimž mám osobní vztah a pravidelně je sleduju.
    Bohužel, tady jsem toho za posledních několik měsíců moc nevysledovala, ale stále doufám!
    Doufám, že neaktivita blogová znamená skvělé aktivity reálné.
    Doufám, že tu zase někdy něco přistane.
    Anežka

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, moc se mi tvůj styl líbí, hlavně to, že je složený z elegantních, zdánlivě jednoduchých kousků, a jak my ženy víme, detaily tvoří celek:-) Proto bychom měly dát pozor na to, co máme ve skříni!

    https://alicevypadaskvele.wordpress.com/2016/01/24/jake-obleceni-musite-mit-ve-skrini/

    OdpovědětVymazat
  19. How to Play Baccarat - Worry Life - Worrione
    The traditional way to play baccarat on your smartphone or tablet is to just wager 바카라 웹 사이트 the money. But for those of you that aren't familiar with the traditional game

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!