neděle 2. října 2011

Výlet

Mé milé, zlaté, jsem tak ráda, že sedím ve své židli, nohy na stole. Výlet byl skvělý, lepší zakončení čtyřměsíčních prázdnin jsem si nemohla přát. Bylo toho hodně, tak jen stručně...

V sobotu dopoledne jsme navštívili v Praze Apetit piknik. Konal se na Karlínském náměstí, ve sluncem zalitém parku lákajícím k posezení na dece. Navíc hned vedle se konaly, jako každou sobotu, farmářeské trhy. Byla to pastva pro oko, ale i jazyk. Vše jsem si fotila, ale vším vás opravdu zahrnovat nebudu. Bylo tu k ochutnání takových dobrot! Pupky jsme si nacpali nejprve tam a spoustu jídla si nakoupili s sebou. 


Z Prahy jsme jeli do Tábora, kde jsme nocovali v pěkném penzionu, a kde jsme také všechno beze zbytku snědli. 





V Táboře to mám hrozně ráda, už vloni jsme tam trávili víkend a pokaždé jsme z toho unešená. Procházky historickým centrem zakonečené dobrou baštou v nějaké z hospůdek. Tentokrát jsme navštívili indickou. Byla jsem v podobné restauraci poprvé a byla jsem příjemně překvapená. 

Další den jsme strávili v Českých Budějovicích. Dopoledne jen na skok do IGY Centra a pak hurá fandit na hokej... A teď se rychle vzpamatovat a zítra "hurá" do školičky. O nějaké další fotky se s Vámi podělím třeba příště...

Jaký víkend jste měli vy? :-)




4 komentáře:

  1. Být to na mně, tak tam na můj svátek vůbec nejezdím a oslavuju doma/lenoším :D Ale budu mít první lekci přípravných kurzů na VŠ, celý den se budu učit, takže aspoň potom, než mi pojede bus chci zajít do centra a něco si koupit :)
    Téda, takových dobrůtek, mňam. To muselo být super, viď? Já jsem o tom apetit pikniku četla a chtěla tam, ale měla jsem zápis do těch kurzů, takže se mi to zrovna nehodilo.. jaké to bylo? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ježkovy voči kam na ty makronky všichni chodíte? Já jsem to ještě nikdy neochutnala a moc bych chtěla. Jinak ten klobouček/slamáček ti strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to sem ráda, že sis víkend užila.. Zní to báječně.. Hlavně to jídlo, mňam!!! :D

    OdpovědětVymazat
  4. no ale ty vaříš roztomilé malé porce a navíc, jídlo je rozmanité a relativně i zdravé, když nezapočítám čokoládový dezert :) ale bez něj je to dokonalost a trochu mi to připomíná francouzskou kuchyni, tam je totiž od každého něco, vždyky něco jiého :) a to mě baví. četla jsem o tom jen v knize, ale oblíbila jsem si to. jednou bych taky tak chtěla vařit pro ostatní, tak jako ty :) ale já sotva splácám špagety s omáčkou ze sklenice :/ je to bída. chtěla jsem se naučit vařit o prázdninch, ale udělala jsem u babičky asi 5 jídel a tím to haslo. chci umět vařit pro přítele a pro takové situace, jako když jsme s osmi přáteli na chatě a musíme jíst mraženou pizzu anebo jít do hospody, protože já jsem na prd hospodyňka :D
    jinak děkuji za podporu, konečně někdo pochopil, že mi jde o ten pocit, ne o honbu za padesáti kily :D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!