pátek 13. ledna 2012

Balea - aneb čím si reputaci zlepšila

V minulém článku jsem Vám ukazovala produkty, které jsem vyzkoušela, ale příliš spokojená s nimi nebyla. Ale abych jen nehaněla, tak jsem od značky Balea objevila i pár věcí, které bych neváhala koupit znovu.



Balea tělové máslo s kakaem - tenhle krémík jsem si dost oblíbila, koupila jsem si ho spíš ze zvědavosti, protože jsem měla možnost vyzkoušet stejné jen medové a jemu se nedalo nic vytknout. Překvapilo mě jen, že tohle kakaové nemá tak pevnou konzistenci, ale výtky k němu taktéž žádné nemám. Úžasně voní, připomíná mi to takový ten kakaový Termix, vlastně nejen vůní, ale právě i konzistencí. Používám ho několikrát denně na ruce, které jsou po použití jemné a provoněné, ale i na tělo. Řekla bych, že na zimu je to ideální věc třeba pro správné čokoholiky nebo pro suchou pokožku.



Krémový olejový sprchový peeling - o tomhle krasavci jsem se tu už jednou zmiňovala, ale abychom to měli kompletní. Naprosto mě uchvátila jeho vanilkovo-skořicová vůně, která mě při každém přičichnutí přese někam za hranice orientu, jak moc mi ho připomíná. Na sprchovém peelingu se toho asi moc zkazit nedá. Obsahuje menší částečky, pokožka je po něm hladká a hlavně voňavá poměrně dlouho. Používám ho denně. Jedná se o limitovanou edici, ale v regálech jsem ho ještě nedávno viděla, takže si ho budu nejspíš co nejdřív muset koupit do zásoby.

A slibuju, že už se tu na nějaký čas žádná Balea objevovat nebude :-D Klíč ke spokojenému užívání téhle značky u mě nejspíš bude nečekat zázraky od přípravků v péči o pleť, která se s mou citlivou stejně nikdy nesnese, ať si etiketa slibuje, co chce a od ostatních produktů příliš mnoho nečekat a být třeba i příjemně překvapená.

Tak a já jdu pokračovat v učení a přeji Vám, abyste pátek třináctého přežili bez pohrom a karambolů! :-)

6 komentářů:

  1. Tak už vím co si koupím příště.. :) už dlouho plánuju nějakej peeling tak asi zkusím tenhle a bude to :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já značku Balea mám velmi ráda, za tu cenu mi přijde dost kvalitní. Oblíbila jsem si krém na obličej, je ultra lehký a podivuhodně mé též citlivé pleti nevadil :) pak si moje rty zalíbily jelení loje od baley, ale ráda bych vyzkoušela tento peeling. Kolik tak stál ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stál 39 Kč, určo ho vyzkoušej :-) Krémy na obličej od nich taky používám, ale spíš přes léto, ale jsem s nimi docela spokojená...

      Vymazat
  3. já mám Baleu velmi ráda, už jen kvůli té ceně se odvážím vyzkoušet téměř vše, ještě mám ráda Alverdu - z těch levnějších. :) netrápí mě pak přípravek, který je na nic, vyhodit. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Balea je super a pěkně voní,jinak skvělá recenze :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já si na baleu nemůžu stěžovat, ale je fakt, že používám jen tělová mléka a 2 šampony. Zase u téhle levné značky nebolí, když něco po prvním použití vyhodíš. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!