neděle 22. ledna 2012

Malý přínos do šatníku či šperkovnice

Zdravím Vás,

v posledních dnech jsem si z pár obchodů, kam jsem se zaodměnu vypravila, odnesla ještě nějaké drobnosti, které už v docela přebraných regálech zbyly. Podělím se teda o svou radost z nich s Vámi :-)

Z místního sekáče jsem si odnesla dva svetry po 80 a 40 Kč, jsou to alespoň nějaké kousky oblečení v celém výčtu

























 V Sixu bylo u regálu s nápisem Sale tak narváno, ale stejně jsem si tam své vybojovala - ve vínové náramek, naušnice a prstýnek (skoro vše po 30 Kč) a roztomilý (možná trochu infantilní) deštník (taktéž za 30 Kč)























Z Housu jsem si odnesla psaníčko s mašlí za krásných 149 Kč



A nakonec prstýnek z HM za 70 Kč a pásek na gumu z Tally Weijl

























Měla jsem asi tak silnou nechuť k převlékání, že jsem neměla náladu ani zkoušet si cokoli na sebe, takže jen malé doplňky pro radost. Ono toho stejně už mnoho nezbývá, aspoň tam, kam jsem zavítala. Ráda bych si ještě pořídila nějaké plesové boty, ale to je s mojí nohou docela problém - skoro žádné mi nesedí. Ale já budu doufat, že do plánovaného plesu nějaké seženu a bosa nepůjdu.


A co Vy, udělaly jste si v poslední době radost nějakým doplňkem nebo jinou maličkostí? :-)

5 komentářů:

  1. :D Já sem do SIXu ani nešla, páč jako když sem viděla, jak se tam ty holky div nervou, byla sem tak znechucená, že mě nákupy za 30 Kč rychle přešly.. :D radši sem šla do HM a koupila si něco pěkného na sebe :) a ten prstýnek mám z HM taky :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásné věci, musím jít taky do našeho sekáčku, udělat si radost. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Panečku, to jsou kousky! Moc se mi líbí svetřík GAP. Mám ráda tuhle značku, jen na sekáče nemám v poslední době vůbec čas. Tak jsi mě inspirovala, měla bych si zase někdy udělat čas a vypravit se za nějakými úlovky. Deštníček je dokonalý a překrásný. Pamatuju si, že když jsem byla malá, prodávali podobné (z takového šifónu) na poutích. Tenhle je mnohem působivější a elegantnější, ale i ty pouťové měly svoje kouzlo ;-).
    P.S. Děkuju za moc milou návštěvu u mě na blogu, potěšila jsi mě.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Já zatím ničím, šetřím, kde se dá. Moc pěkné věcičky pro radost sis koupila, ale ono je to v tom zkouškovém potřeba... Jinak než čin - odměna to ani nejde ;)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!