čtvrtek 19. ledna 2012

Nikde žádná černá

Zdravím Vás,

povedl se mi něco nevídaného, teda aslespoň u mě nevídaného, a to obléct se bez jediného černého kousku oblečení. Třikrát hurá :-D Černá se u mě v šatníku objevuje asi nejčastěji, vždycky mi to nedá a aslespoň něco černého si na sebe obleču, ne-li rovnou všechno. Ale poslední dobou začínám světlým odstínům přicházet na chuť čím dál tím víc. Nevím, jestli mi jako blondýně sluší, ale cítím se v nich dobře. Konečně jsem vytáhla legíny, které mi dal přítel k vánocům, jsou tak strašně příjemné a dokonce i docela hřejí, takže ideální pro tyhle už opravdu zimní dny.





















Jak jste na tom s černou Vy, dokážete se bez ní obejít nebo Vás taky doprovází denodenně? :-)

9 komentářů:

  1. Moc pěkný outfit:) Černá je perfektní barva pro tzv. basic clothes, takže bez černého klasického trička, legín, kozaček, kabátu, saka a spodního prádla bych se neobešla:)

    OdpovědětVymazat
  2. S černou jsem na tom úplně stejně, takže tě naprosto chápu :D A myslím, že i když máš světlé vlasy, tyhle barvy ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já sem hodně dlouho neměla nic bez černé.. Ale je pravda, že poslední dobou začínám na hnědé ujíždět čím dál tím víc.. :D :) Moc ti to sluší! legíny jsou super a ta kabelčička, jůůů! :) A zdá se mi, že si zvládla matematiku, viď? :) Tak moc gratuluju! :*

    OdpovědětVymazat
  4. To víš že ti to sluší i bez černé :)

    OdpovědětVymazat
  5. tuhle barvu miluju. :) ale je pravda, že černou taky a nosím jí sakra často. :D

    jsi krásná. :*

    OdpovědětVymazat
  6. Vidím, že Tvůj přítel má skvělý vkus. Legíny jsou okouzlující a černá tu vůbec nechybí. I když vím z předchozích postů, že Ti tmavá barva moc sluší, tahle změna je rozhodně perfektní!
    Já sama se bez černý barvy neobejdu, ale v zimě ráda nosím krémovou, bílou, smetanovou - taková zimní nááálada ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to takhle sluší. Černo tu nikde nepostrádám. Já se bez černé neobejdu, ale už se párkrát povedl outfit bez černých věcí. :)

    OdpovědětVymazat
  8. černá je nová černá..:D jsem na ní závislá, na černém kafé, Cole, pendrecích,.. ted už mě nic moc nenapadá,,ale prostě na všem:D jinak ty barvy máš sladěné krásně, vypadáš jak panenka, nice <3

    http://www.eyeonmenow.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!