sobota 7. ledna 2012

Oranžová

Poslední dobou se mi ve skříni nějak kupí nové věci a já je nestíhám všechny unosit. Mám totiž takový divný zvyk, že nový kousek oblečení si vždy chci vzít k nějaké lepší příležitosti než jen do školy. A pak takhle čekám na ten správný okamžik a věc si třeba půl roku neobleču. Takže z toho vyplývá, že bych se tohohle pitomého zvyku měla zbavit nebo chodit častěji jinam než do školy :-D Zrovna včera jsem ale odpolední posezení v nově otevřené kavárně zhodnotila jako dobrou příležitost obléct si jeden z nových svetrů, konkrétně tenhle jsem dostala od přítele k vánocům. Musím říct, že vybral skvěle, svetr je tak měkoučký a příjemný, že se mi vůbec nechce ho sundávat. K tomu už má oblíbená oranžová kabelka taktéž od něj společně s šálou, která už toho se mnou toho taky hodně zažila. Mám ji alespoň 7 let a už odolala několika letním úklidům, kdy mi ji mamina chtěla vyhodit, ale já jí nedala :-) Oblékla jsem si i nové punčochy ze slev, ale na fotce není vůbec vidět jejich vzor.


Co Vy, máte rádi oranžovou nebo ji radši přenecháte pracovníkům technických služeb?

8 komentářů:

  1. Já snad nemám žádnou oranžovou věc :O. Ta barva se mi na mně nelíbí ;). Hrozně se mi líbí ten tvůj svetr :)

    OdpovědětVymazat
  2. Svetřík vypadá fakt příjemně. Přítel má dobrý vkus ;)

    OdpovědětVymazat
  3. oranžová není zrovna moje barva, ale třeba tobě sluší ;) a svetr je moc pěkný! ;)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tak som zistila, že ani ja nemám vo svojej skrini nič oranžové, možno raz nastane aj u mňa oranžové obdobie, zatiaľ ju prenechávam tým pracovníkom technických služieb, ale aj tebe pristane :)
    www.runthisworldgirls.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. nejkrásnější kabelka,oranžovou mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. já oranžovou moc nemusím, i když poslední dobou jí začínám přicházet na chuť, alespoň u ostatních. :) svetr krásný. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já oranžovou na sobě moc nemusím, ale tobě moc sluší a svetřík je super!

    OdpovědětVymazat
  8. Já teda oranžového nemám asi nic.. na mě je to moc divoká barva.. ale takhle na šálce nebo kabelce není špatná! :) A ten svetřík je super, moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!