neděle 1. ledna 2012

Silvestr

Slavení silvestra nemám příliš v lásce, neúčastním se žádných hromadných bujarých veselí. Takže i včerejšek tomu odpovídal. Vyrazili jsme jen na ohňostroj, potom se zahřát voňavým punčem, na chvíli na malé posezení mezi pár známých ochutnat trochu prasátka na rožni a pak v klidu domů, přecpat se další kupou jídla, o půlnoci si jen ťukli dali novoroční pusu, zapálili prskavky a šli spát.


A schválně, koho dneska bolí hlava? :-)

8 komentářů:

  1. Jaj to krajkové tričenko ti moc sluší :) Máš recht taky ty oslavy nějak neprožívám a včerejšek mě taky nějak nenadchnul. Snad jen, že jsme vyhráli v tombole nějaké volovinky a boa, které se mi hodí na flirt dance. Přeju šťastný nový rok a hodně štěstí u zkoušek ;)

    OdpovědětVymazat
  2. To tričko ti moc sluší a je pěkné!? Mě hlava nebolía slavila jsem s přáteli a bylo to fajn. Přeji splnění všech přání v roce 2012! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to pořád ještě slavíš víc než já.. :) my byli s Ondího rodinou a o půlnoci akorát mrkli na ohňostroj.. :) strašně moc ti to slušelo! Ty fialové doplňky jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc Ti to sluší. :) Hlavně na fotce s tričkem, bezva vlasy! :)

    Vidíš, já byla s J. u něj doma, koukali jsme na filmy, jedli, pak šli postavit sněhuláka a pustit si prskavky, koukli na ohňostroj a šli asi ve 3 spát. :)

    OdpovědětVymazat
  5. díky za milý komentář. :) jsi fajn holka. ;) ať se Ti jen daří.;*

    OdpovědětVymazat
  6. taky silvestra nějak neprožívám...moc ti to slušelo =)

    OdpovědětVymazat
  7. Já nemám ráda takové to povinné slavení. Já jsem to trávila v klidu s manželem a kamarády.
    Slušelo ti to! Máš moc pěkné vlásky a fajn zimní čelenku. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta fialová čelenka je super :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!