neděle 25. března 2012

Co si jaro vyžádalo

Dobře, dobře, když tedy chcete, ukážu Vám, co jsem si včera pořídila. Není toho moc, ale o to větší radost mám, protože jsem se dokázala udržet a nenakupovat bezhlavě cokoli, co mi přišlo pod ruku (i když to stálo dost přemáhání), ale odcházela jsem pouze s věcmi, které jsem si přesně vysnila a jejich koupi měla v plánu. Takže z listu přání odškrtnuto pár položek a teď už jen v tomhle vše vyběhnout mezi lidi, už  se těšííím! :-)

V HMku jsem skákala nejmíň metr vysoko, když jsem objevila tyhle mé vysněné kalhoty. Jak já se u nich na internetu naslintala! A co teprve když už v kupičce čekala jediná má velikost, no čapla jsem je a už je nedám z ruky. I když se příteli trochu protočily panenky, tak já jsem tímhle vzorem přímo uchvácená a hrozně se na ně těším. K nim jsem ještě přihodila Basic tílko v meruňkové či jaká to je, každopádně by se hodilo alespoň mírné opálení, abych v něm vypadala pořád tak vycmrdle. A protože mi jsou kalhoty v pase trochu větší, bude se jistě hodit i obyčejný pásek z Gate.

Kalhoty H&M - 349, tílko H&M - 129, pásek Gate - 68























 

Tuhle zelenou sukni jsem měla vyhlídnutou už delší dobu a naštěstí na mě v Tescu počkala. Už se nemůžu dočkat, až si ji obleču třeba společně s novými podkolenkami.

sukně F&F - 216


Ale úplně největší radost mám z šatů. Dlouhé až na zem, jednoduchý střih a třeba zajímavý vzor, takhle přesně jsem si je představovala. A že navíc budou v takhle krásných barvách, to se mi ani nesnilo. Moc dlouho jsem se nerozmýšlela, taky by na mě nemusely zbýt. A opásané hnědým páskem se mi líbí snad ještě víc :-)

šaty Gate - 398, pásek F&F - 75


Mise se tedy celkem vydařila, ale zbývá ještě pořídit si nějaké botky a hlavně kabelu, do které by se mi přehledně vešel veškerý bordel, který sebou denodenně táhám do školy.... 

A co Vy, už jste si pořídili nějaké jarní/letní kousky? :-)

22 komentářů:

  1. Já na ty kalhoty měla taky políčeno, moc se mi na jejich stránkách líbily! Ale bohužel jsem je u nás v HMku nesehnala a jinam se mi nechtělo jezdit, nebyl čas pořádat hon na kalhoty :( Těším se na nějaký outfit post s nimi!

    OdpovědětVymazat
  2. jaro si to vyžádalo veľmi pekné handričky :) má dobrý vkus :) a tie nohavice sú bohovské! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné úlovky :) Mě teprve šmejdění po obchodech čeká, ale nakupuji tak průběžně, když mi něco padne do oka, tak je to hned moje:D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty jsou super :) kalhoty jsou na mě trochu divočina, ale těšim se až se v nich předvedeš :-D

    OdpovědětVymazat
  5. jejej, ty kalhoty budou mít za chvilku všichni :P ale jinak perfektní výběr, teri! těším se na přehlídku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se nebojím, že u nás v prdelákově bych v nich někoho potkala :-D

      Vymazat
    2. To je prostě oběť pro módu, když se najde více lidí, co se oblíkají do trendů, no. :)

      Vymazat
  6. Teda, ty šaty jsou vážně úžasné! A s tím páskem jdou skvěle dohromady! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to byla hooodně dobrá mise! :)) Těším se, jak to bude vypadat na tobě :)

    OdpovědětVymazat
  8. krásné kousky! nejvíc se mi líbí ty šaty a doufám, že je brzo uvidím na Tobě :-)
    jinak na ty kalhoty nevím, jestli bych měla odvahu, doufám, že se v nich taky brzo ukážeš, zajímá mě, jak je zkombinuješ :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ty šaty jsou fakt nádherný, ty by se mi taky moc líbily!:-) Máš super výbavu:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ty šatičky sou luxus! Jen já bych teda nemohla mít dlouhý, sem mrňavá. Ale tak ke kolenům, mňam! Sou víc než dokonalý prostě!

    OdpovědětVymazat
  11. jaro si koukám vyžádalo samý luxusní kousky !!! wááááu !
    já viděla v HaMku super legíny s kytkama, ale vypadaly dobře jen na ramínku, po vyzkoušení trochu rozšiřovaly, tak jsem je tam nechala :)

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Teri,
    ty jsi nejjarnější květinka, která se dá na ulici potkat! Pozor - říkám "potkat", né "utrhnout" ;-).
    Kdysi jsem měla podobné kalhoty s bílým základem a je jistá věc, že jsem si v nich užila víc zábavy, než kdybych nosila černé manžestráky ;-).
    Měj se moc hezky a jarním radovánkám třikrát hurá!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkně jsi nakoupila, mně se nejvíc líbí kalhoty, myslím, že v nich budeš na ulici zářit a nemyslím si, že by je mělo nějak moc lidí. Pořád v českých ulicích je vidět šeď (a proto mám dnes na sobě růžové kalhoty :)). Takže květinám zdar a šaty jsou taky krásné!
    K té kabelce - mrkni na Asos, kde je nepřeberný výběr a podle mě i za přijatelné ceny. Já tedy nedám dopustit na mojí tašku od CK, která vydrží snad všechno a vejde se tam vše, co potřebuji. Jinak na tahání hodně věcí doporučuji kabelky Le Pliage od Longchamp (ne každému se ale líbí), ale cena je trochu vyšší.

    OdpovědětVymazat
  14. tak vidíš, že i do vašeho H&M dorazili =)..jsou fakt nádherný =)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty šaty, ty jsou prostě božské! :)) Za to letošní módu květinových vzorů bych nejraději prospala :D

    OdpovědětVymazat
  16. ten první háemkovský outfit je bezkonkurenční!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!