pátek 2. března 2012

Kosmetika Bel

Je pátek a to pro mě znamená volno. Ráno jsem se probudila plná energie a plánů. Dopřávám si mňamózní snídani v pelechu, půl dne v pyžamu nebo kosmetickou péči. A tak kosmeticky laděný bude i dnešní článek, tentokrát moje zkušenosti s věcmi značky Bel, které jsem dostala k Vánocům. Samotnou by mě asi nenapadlo si právě tyhle produkty koupit, ale byla by to možná škoda...


Prvním jsou vlhčené odličovací tampóny. Jsou to vatové tampóny napuštěné pleťovým tonikem svěží vůně bez alkoholu. Rozhodně je nepoužívám pro denní odličování, spíše když spím mimo domov a nechci s sebou tahat všechny lahvičky. Používám je jako dočištění po pleťovém mléku a pokud nemám ani to, tak i samotné. Bez větších problémů s nimi odlíčím řasenku i třeba gelové linky a oči při tom vůbec nedráždí a ty vůbec neštípou, jako po použití jiných přípravků. I s make-upem si celkem poradí. Jediný problém s ním mám ten, že pleť trochu vysušuje, ale stejně se pokaždé před spaním mažu. Balení obsahuje 30 ks, takže to není nic dlouhodobého, ale myslím, že na cesty pro ušetření místa se může hodit. A už jen doplním, že cena se pohybuje kolem 70 Kč.



Další jsou vatové tampóny s pleťovým tonikem a  peelingovými perličkami. Tohle je věc, kterou bych si sama nekoupila, ale jsem ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet. Rozhodně je to něco jiného než klasický peeling v lahvičce, ale opět určitě o dost praktičtější právě třeba zase na cesty. Stačí totiž jen obličej masírovat tampónem, ve kterém jsou maličké částečky, které pleť čistí a odstraňují odumřelé kožní buňky, pak už není třeba nic smývat, což na tom oceňuji nejvíc. Peeling je opravdu příjemný, nedráždivý a za podobnou cenu jako odličovací tampóny je to určitě dobrý pomocník v péči o pleť.



Poslední jsou vatové tyčinky s obsahem oleje. Jedna strana tyčinky je napuštěná a slouží ke korektuře make-upu. Bezvadně mi pomáhá, když mi ujede ruka s linkou nebo se mi obtiskne řasenka, ráno ve spěchu mi tak dost ulehčuje :-) Balení obsahuje 75 ks a jeho cena do 50 Kč.


Máte nějakou zkušenost s těmito produkty? A čím se odličujete na cestách Vy? :-)

11 komentářů:

  1. s těmito produkty žádnou zkušenost nemám, ale docela mě zaujaly... hlavně ty tyčinky teda :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. zatial som o tej značke nepočula ale pekná recenzia :)

    http://karissaworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty tyčinky vypadají zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem měla přesně tyhle odličovací tamponky a na dovolenou je to super :)_A ty tyčky vypadaj zajímavě, ale asi bych si je sama nekoupila, zdají se i trochu zbytečně.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou to určitě zajímavé produkty, jen nevim jestli bych je využila..:)
    http://viviifash.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. veľmi rada čítam tieto tvoje recenzie na komzmetiku :)a väčšinou sa k nim aj pridávam, ale dnes nemôžem :) nedávno som si totiž kúpila odličovacie tampóny Bel a keď som ich použila, bolo to ako keby som sa odličovala so šmirgľom! neviem,možno to bola len nejaká chyba vo výrobe na páse,ale odradilo ma to.
    www.runthisworldgirls.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Niky :-) Tak každému sedí něco jiného a že si nebyla spokojená mě mrzí, tak snad příště přijdu už s něčím, co Ti bude více po chuti :-)

      Vymazat
  7. Děkuji, budu to hooodně potřebovat :))

    Jééé to vypadá dobře! Úplně zas něco jiného, hlavně jak říkáš je to dost praktické na cesty a o tech vatových tyčinkách jsem nikdy neslyšela - to je dobrý nápad, že bych se ještě rozjela na nákup :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ty vatový tyčinky mi nedávno došly, ale nebyli super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kolem této značky procházím bez povšimnutí už dost dlouho, cena je ale velmi dobrá a vidím, že i účinky. Na cesty určitě ideální. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vatové tampoiny s peelingovými perličkami mám taky, ale sama bych si je asi taky nekoupila. Byly zdarma v baleni Ria. Já hodně cestuji a mám je v kosmetickém kufříku. Akorád mi trošku vysušují pleť, ale já stejně vždycky ještě po nich použiji tonikum a krém. Takže určitě doporučuji

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!