pátek 9. března 2012

Na čumendu k Marnimu

Jednou takhle v obyčejný úterní podvečer zvoní telefon, na druhé straně se ozve Klárka a ptá se, jestli s ní nechci jet zítra do Prahy na uvedení nové kolekce od Marniho pro HM. Jasně, že jsem kývla! Následuje probděná noc plná zoufalého dumání nad tou oblíbenou otázkou a to, co si vezmu asi tak na sebe?! No, do něčeho jsem se nakonec navlékla, takže jsme mohly vesele vyrazit. A že jsme si to náramně užily, to Vám snad ani nemusím říkat :-) Za celý den jsme ani na chvíli pusu nezavřely, probraly možné i nemožné a smály se, až se za břicho popadaly.  Jen trochu lituji naše spolucestující ve vlaku, kteří mají nejspíš vykecanou díru v hlavě....

No a co Vám budu povídat, večerní HMková akce byla jen završením celého dne. I přes nekonečnou frontu i tlačenici lidí jsem opravdu ráda, že jsem u toho mohla být. K celé kolekci se ani vlastně moc vyjádřit nemohu, ale těch pár kousků, které jsem skrz dav zahlédla, se mi celkem líbilo. Uznávám, že něco mi připadá na můj vkus trochu moc "cirkusácké", ale naopak pár věcí bych si určitě dokázala představit ve svém šatníku. Bohužel je to mimo mé finanční možnosti, ale proč se nepokochat :-)

A teď už jen náš výlet v pár obrázcích.....


 

Takže Klárce děkuji a Vám, mé milé, přeji krásný víkend! :-)

11 komentářů:

  1. Já děkuji Tobě! Byl to nepopsatelný zážitek..! Hele, ale já zas měla vykecanou díru v hlavě od toho kluka na zpáteční cestě! :D Ten nás obě hravě překonal! :)

    OdpovědětVymazat
  2. No jak vidím, perfektně jste si to užily :) A ta pelerínka ti fakt strašně sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Super kabátek a to pod tím (svetrorukavice, nebo mě zrak šálí?)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nešálí, jsou to jen takové ty pletené návleky na ruce... A děkuju :-)

      Vymazat
  4. Moc vá to oběma slušelo! Ta tvá pelerína je super! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Teri,

    musím říct, že probdělá noc přinesla své ovoce (i když si jsem jistá, že i kdybys spala jako nemluvňátko bez celonočního dumání "co na sebe"), oblékla by sis stejně něco takhle "šikézního". Slušelo ti to ohromně. Nechtěli po tobě náhodou kolemjdoucí podpis? Snadno bych si tě spletla s nějakou filmovou star!

    Ještě bych Ti moc ráda poděkovala za ten nejkrásnější mejl pod sluncem. A kdyby se mi při odpovídání na něj neseknul (a následně nevypnul) počítač (rozepsaná zpráva samozřejmě neuložena), už bys měla odpověď. Nicméně ještě jednou mockrát děkuju, jsi sluníčko!

    Vivi (klidně i Luci) ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééj, to mi řekni, že to ten počítač přesně pozná a vypne se zrovna, když je to nejmíň potřeba. Tohle se mi totiž stává taky častěji, než bych potřebovala. A děkuju Ti na stopadestátřitisickrát :-) Podpisů se mě dožadují pouze na úřadech, asi mám své fanoušky jen mezi byrokraty....

      Vymazat
  6. Moc ti to slušelo! :) Hezký fotky. :))

    OdpovědětVymazat
  7. ááá taky bych se chtěla jet zase někdy kouknout do Prahy :)) jinak hrozně se mi líbí ta vaše společná fotka a ta druhá hrozně pěkně se tam směješ!:)) áá áno ty moje botky jsem koupila opravdu za 79 byli hodně slevněné tak sem si řekla že si je teda vezmu nemohla sem odolat :D..

    OdpovědětVymazat
  8. Teri, opět záříš krásou. A navíc jsi byla v HM omrknout novou kolekci Marni, která se mi mooc zamlouvá. Ach jo, závidím Ti pořád víc a víc! :P

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!