čtvrtek 29. března 2012

Puntíkatá

Přeživsí vítr, déšť, bosy (při hodině tělocviku) i parciální derivace funkcí více proměnných mohu konečně zasednout a vymrštit nohy na stůl a samozřejmě Vás pozdravit! Ráda bych Vám ukázala, do čeho jsem zaonačila své drápky tentokrát. Nápad vznikl zcela spontánně, když jsem se jednobarevným nátěrem cítal znuděná a zatoužila po pár puntících. No jo, ale čím je napatlat, že. Žádné extra pomůcky nevlastním, a tak jsem si poradila jinak - roztáhla jsem klasickou pinetku do vlasů, která má konec zakončený takovou kuličkou, kterou jsem máčela v různých barvách laků a vytvořila tak pár puntíků na čtyřech ze svých nehtů. Trochu mi to připomnělo i dětství, kdy jsme podobným způsobem zdobily rozhřátými voskovkami kraslice. A vlastně Velikonoce se stejně blíží, takže to bylo i celkem k tématu :-)


K nehtům bych jen ráda dodala, že foceny jsou 4. den po nalakování, takže už můžete nalézt vady na jeho kráse, ale stejně se mi jeho výdrž nositelného stavu celých 6 dní přijde naprosto úžasná :-) Je to tedy Essence Colour&go odstínu Nude it, o kterém jsem tu už psala, a tak jen na ukázku, co jsem využila na dodělání ďublíků.

15 komentářů:

  1. ty laky z nové nude kolekce od essence jsou perfektní :) tento týden jsem si koupila odstín Iced latte a jsem z něj nadšená! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tohle je ještě klasická řada, ale o není o nic horší podle toho, jakou chválu na tu nude kolekci slyším :-) taky vážně uvažuji, že si i z ní nějaký pořídím :-)

      Vymazat
  2. jéé, zrovna dneska jsem přemýšlela nad něčím podobným :-) skvělé!!!

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem ti je chválila dvakrát, takže do třetice všeho dobrého: žeru je! A jak jsme se domluvily, jednou mi taky uděláš pořádnou manikúru! :D

    OdpovědětVymazat
  4. 4 dny po nalakování? no tak takhle moje nehty po 4 dnech už fakt nevypadají :D ... jinak super nápad, líbí se mi :)

    OdpovědětVymazat
  5. přesně :D já už po prvním dni mám problém a říkám si jestli to nepřelakuji :D

    OdpovědětVymazat
  6. Týýjo, po 4 dnech?=oO
    Moc krásný=o)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tomu nerozumím, 4 dny? Tyhle malý essence potvory mi vydrží maximálně dva dny a jdou dolu :/jinak větší puntíky dělám taky pinetkou nebo špendlíkovou hlavičkou :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o špendlík bych se určitě píchla a kdo by mě pak budil, že :-D ... jinak mě fakt vydrží docela dlouho a to jsem na něm neměla ani žádný nadlak, no...

      Vymazat
  8. nude it! je prostě geniální lak! ale mám pocit, že to cos udělala ty je ještě geniálnější! musím to vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  9. 4 dny? Vážně ČTYŘI dny? Jak to děláš, panejo, já už po dni musím přelakovávat!

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné. :) Mně většina laků vydrží tak 2-3 dny a to už 3. den je mám oprýskané, ale konečky se mi tochu třepí, takže tím to je podle mě. :)
    Parciláními derivacemi jsi mi připomněla matiku na vejšce, ze které jsem byla vyřízená a pak přišly daleko horší věci. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!