úterý 20. března 2012

S mašlí v červené

Jelikož mě sluneční paprsky dnes vzbudily ještě dávno před budíkem, mohu Vám prostřednictvím dalšího článku popřát dobré ráno, odpoledne nebo jakoukoli jinou část dne už teď a snad vykročíte do dalšího dne také tak pozitivně naladěni. Ráda bych Vám dnes ukázala fotky ze soboty, kdy mě drahý pozval na večeři. To se slušelo se patřičně vyfiknout, a tak jsem usoudila, že přišel čas na červenou omašlovanou halenku ze slev z Gatu. Pouzdrovka a lodičky nemohou zklamat, i když pro někoho už třeba nudná klasika. No pošmákli jsme si jako obvykle, co Vám budu povídat :-)



Krásný den, mé drahé! :-)

20 komentářů:

  1. Ve svých blonďatých dobách mi červená mi vůbec neslušela, ale tobě to neuvěřitelně sekne! to se přítel nemohl ani najíst, když měl před sebou takovou kočku, ne? ;)

    OdpovědětVymazat
  2. strašne ti to pristane :)

    lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, Terezko :) Červenou taky můžu přesto, že jsem zrzka ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Téééda! Parádně ses vyfikla! Ta červená halenka Ti strašn sluší, moc se k tobě hodí! :) A v pouzdrové sukni jsi vážně chic! :*

    OdpovědětVymazat
  5. Teda tobě to sluší! Vypadáš kouzelně, moc hezká halenka :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ta červená ti neuvěřitelně sluší:-) Vypadáš nádherně:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Kéž by se mi někdy v Gatu podařilo něco takového ulovit. Musím se přidat k ostatním a taky přidat trochu chvály, moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  8. Holky neblbněte, tolik chvály, ještě zpychnu! Díky Vám :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Terko, moc ti to slušelo! Krásná klasická kombinace a určitě to nuda není. Škoda, že ne každý se umí takhle hezky obléct.
    Na halenku jsem v Gatu koukala, ale trčely ze všech kusů nitě a materiálově nebyla nic moc. Dřív jsem Gate měla ráda, ale přijde mi, že poslední dobou šel s kvalitou dolů. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš bohužel pravdu, většinou už mě tam nic moc nezaujme, takže většinou si tam kupuji jen věci ve slevách, u kterých mě to tak nemrzí nebo doplňky. Teď jsem tam ale narazila na opravdu krásné letní šaty a přemýšlím, jestli do nich jít, zase nestojí svět a jinde bych za takové zaplatila i trojnásobek, tak nevím. A u téhle halenky naštěstí ještě nitě nelezou, ale ten materiál není opravdu nic moc, ale stála něco málo přes stovku, takže mě to tak netrápí :-)
      A děkuju moc, Veru :-)

      Vymazat
  11. Terezko, jako vždy krásná! ;) Ta červená se mi líbí, ač jinak tuhle barvu v oblibě nemám, černá pouzdrová sukně je klasika (ale stále není v mém šatníku, zatím vlastním jen světloulince fialkovou). :)

    OdpovědětVymazat
  12. wow! ty jsi krásná =) moc ti to sluší =)

    OdpovědětVymazat
  13. Tohle ti vážně hrozně sluší :) ta halenka je skvělá, škoda že jsem jí taky nepotkala :))

    OdpovědětVymazat
  14. Halenka je opravdu krásná a celé to je super, určitě ne žádná nuda:)

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Teri,
    všichni to tu víme - jsi vždycky šik, krásná, půvabně zářící a originálně stylová. To je jasný, to už tu nemusím vůbec zmiňovat! Ale tentokrát...tentokrát se mi ani nedostává slov! Tu blůzičku už nikdy nesmíš sundat! Překrásná jsi..
    P.S. Tak dobře, klidně ji někdy sundej, protože za chvíli už tady stejně budu nedočkavě vyhlížet další módní kousky. ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. No parada!!! Ta červená to pěkně rozzarila:))) moc ti to sluší!!:)

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělý outfit!Červená ti moc sluší.:)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!