neděle 18. března 2012

V pánské a riflové

Zdravím Vás,

snad si stále ještě užíváte volna někde ve společnosti slunečních paprsků :-) Já tenhle víkend hodnotím na jedničku alespoň se dvěma hvězdičkami, cítím se tak svěží a plná energie. Včera i dnes jsem si hned po ránu vyšla do přírody alespoň na hodinku a hned je to na mé náladě znát....

Mám tu zase pár fotek z pátku, kdy se teplé počasí teprve rozkoukávalo a já ho přivítala hned ve třech nových věcech (jak nezvyklé na mě, většinou si nové oblečení beru po jednom, nerada si ho totiž "vypotřebuji" hned najednou). Oranžové kalhoty, pohodlné ťapky a hlavně pánská riflová košile, kterou jsem si pořídila v NY za 29 Kč. Musím říct, že jsem neměla v plánu trendu těhlech košil nijak podlehnout, ale za tu cenu jsem jí tam prostě nemohla nechat a hlavně si mě získaly její rukávy. Začínám pánským košilím pomalu přicházet na chuť, ještě nedávno by pro mě bylo něco takového úplně nepředstavitelné, uznávám, nevypadá to totiž moc žensky. Ale mně se to začíná, zvlášť ozdobené nějakým tím doplňkem na krku, docela líbit.  V záloze jich mám ještě pár, takže je asi co nejdříve vytáhnu. Pamatuji si, že když jsem byla malá, tak jsem hrozně záviděla tetě, která nosívala dědovy košile. Tenkrát se nosily zavázané dolními cípy někde pod prsy a já si hrozně přála být už "velká" a nosit je stejně tak, jako ona. A musím říct, že mi to docela i vydrželo, protože v létě nosím ráda košile i tímhle způsobem :-)


A moc Vám děkuji za komentáře k videu v minulém článku, jste zlaté :-)

17 komentářů:

  1. Mile jsi mě překvapila todle je super kombinace ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Teri,
    uhodila jsi hřebíček na hlavičku. Já osobně jsem velká vyznavačka pánský módy. Vlastním několikery šik pánský kalhoty, trika a košile (vše v tý nejmenší pánský velikosti - buď XS neb S). Doplňuju je ryze ženskýma sáčkama, perličkama nebo starožitnýma šperkama. Pánská móda je okouzlující, jen se musí umět nosit a není to úplně pro každého. Francouzky by mohly vyprávět! ;-) Ty ji nosit ale rozhodně umíš! Vypadáš opravdu půvabaně a moc sexy (proč to neříct?!) ;-)
    Měj krásnou neděli.
    Pa, Viv

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od takové vyznavačky pánské módy mě pochvala obzvlášť těší, děkuji Ti moc, milá Vivi! :-) Moje košile je teda ve velikosti L, protože nebylo na výběr, na tom kouzelném stojanu s visačkou 29 Kč už žádné menší velikosti neviseli, obvykle ale taky sahám po menších. Občas si ale také půjčuju nějaký ten kousek z přítelovy skříně :-)

      Vymazat
  3. košile teda není můj vkus, ale ty kalhoty, ty zbožňuju! a s novýma věcma to mám podobně :D

    OdpovědětVymazat
  4. tak tohle je fakt super kombinace =) moc se mi to líbí a navíc ti ten culík strašně sluší =)

    OdpovědětVymazat
  5. S těma novýma věcma je to úplně přesné, taky si je "šetřim na víckrát" :-D
    Jinak tyhle barvy ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. jj, modrá/džínová s červenou mi na Tobě fakt lícuje ;)
    sluší, slečno ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Asi bych se v tom necítila moc dobře, protože více uznávám "holčičí" styl, ale tak proti gustu, znáš to :-))
    Venku bylo ooopravdu nádherně, v tílku jsem věšela prádlo a divila jsem se, že takové počasí v březnu jsem snad ještě nezažila. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Teda a teď Ti vážně závidím! Sakra proč jsem na tu košili nenarazila já..? :D Moc ti sekne! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Tahle kombinace ti neskutečně sluší, líbí se mi, jak jsi to odlehčila úzkými kalhotami a náhrdelníkem. :) Jinak trošku závidím kabelku Longchamp, ale já si tu svoji chci koupit za 14 dní až budu v Praze a doufám, že ji v Beltissimu budou mít. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Pánský styl mám ráda, košile nebo kalhoty mám několikery, spoléhám na nadčasovost těhle kousků. :) Nejvíc se mi ale z Tvého outfitu líbí ty kalhoty, já sama mám červené, na které nedám dopustit a kombinuji je hlavně s tričkem, které má na sobě britskou vlajku (takže taky červenou) a ta kombinace se mi moc líbí i přes to, jak je obyčejná. :)

    A košile zavázané pod prsy k létu patří, sama je taky nosím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Luci :-) Já pánskému stylu teprve pomalu přicházím na chuť, ale moc mě to baví. A kalhoty jsou oranžové, fotky jsou v příšerném světle, sama tam mám ještě mnohem mrtvolnější barvu než normálně :-D

      Vymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Tenhle outfit se mi moc líbí a ta první fotka je přímo dokonalá :)

    http://wambisworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Ty kalhoty jsou super!
    http://taxido.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!