čtvrtek 22. března 2012

Ziaja měsíček

Máte nějaké zkušenosti s kosmetikou značky Ziaja? Já v posledních dnech zaznamenala hned několik zmíněk o téhle značce na různých blozích, ale za všechny určitě musím vyzdvihnout recenze od Lili, která si jejich produkty moc pochvaluje. A já se k ní se svými zatím nevelkými zkušenostmi musím připojit. Nezávisle na ní jsem si totiž pořídila odličovací mléko a později i krém, a jelikož je už nějakou chvíli používám, ráda bych se s Vámi podělila o pár slov o nich.


 


















Měsíčkové pleťové mléko mě v drogérii upoutalo svým obalem. Navíc cenovka hlásala pouhých 67 Kč a tak jsem ho popadla. A navíc se ukázalo, že je vážně dobré. Je určené spíše pro suchou pleť, čemuž odpovídá i konzistence, která je trochu mastnější, ale v tom já si přesně libuji. Pleť je po něm příjemně hydratovaná, nedráždí, neštípe ani oči a já jsem s ním vážně spokojená.























A na základě tak dobré zkušenosti s odličovacím mlékem jsem si pořídila z téhle řady i měsíčkový pleťový krém. I když jsou oba výrobky s měsíčkem, každý mi voní trochu jinak a přitom oba moc příjemně. Vůně krému mi připomíná něco hrozně známého - možná vůni čerstvě vypraného prádla. Ale nejen parfemace je na tomhle produktu příjemná. Stačí ho opravdu trochu, protože je zase trochu hutnější a mastnější, ale jak říkám, to je něco přímo pro mě. Moje pleť je kolikrát v tak zbědovaném stavu, podrážděná nebo vysušená a nanesením krému se stav viditelně zlepší v cuku letu. Opět jsem moc spokojená s hydratací, kterou mi poskytuje a používám ho s klidem i pod makeup. Zkrátka za cenu kolem 50 Kč to byl zase dobrý kup.

Mrzí mě, že jsem z téhle řady nikde nesehnala ještě odličovací tonik, ale bohužel ne všude je Ziaja k sehnání. Nejvíce produktů jsem zatím objevila u nás na malém městě v obyčejné Tetě, něco mívají i v Rossmannu a také v Tescu. A tak mi nejspíš nezbyde nic jiného, než si objednat další produkty z internetu. Ráda bych toho vyzkoušela ještě tolik! Třeba zrovna teď jsem si pořídila další krém z kozí řady, a tak už se nemůžu dočkat, až ho důkladně otestuji.

15 komentářů:

  1. U nás v drogerii jsem ho zatím neviděla:( což je škola za takovou super cenu, navíc pro suchou pleť , no neber to.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně tedy Ziaja nesedla, možná tak jako krém na ruce:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co to bylo? Taky měsíček?

      Vymazat
    2. Právě tento krém. Ale přítel mi ho vypotřeboval, tak aspoň tak:-)

      Vymazat
    3. Tak mně se vážně vyhovuje, ale jasné, že každému sedí něco jiného :-)

      Vymazat
  3. přesně tohle odličovadlo jsem taky kdysi používala a ani nevím, proč jsem toho nechala :D používám teď micelárky, ale nejspíš se zase vrátím ke klasickým odličovačům a ziaja bude jasná volba :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si teď objednala pár výrobků z řady kozí mléko a jsem moc zvědavá, jak budu spokojená...Ceny jsou opravdu příznivé a výběr veliký (já tedy objednávala přes net).

    OdpovědětVymazat
  5. Jediné, co mi od Ziaja vyhovovalo byl olivový krém na ruce. Vyzkoušela jsem pleťový krém, tělové mléko i tonikum z olivové, kozí a kokosové řady a nic mi nevyhovovalo bohužel. A proto mám strach vyzkoušet i měsíčkovou řadu. Každému vyhovuje něco jiného a já jakmile najdu něco, co mi vyhovuje, tak od toho neutíkám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, taky se držím jako klíště toho, co mi náhodou sedne, protože toho moc není :-)

      Vymazat
  6. Od téhle značky pomerančový sprcháč. Ten je naprosto perfektní. Voní po pomerančích zrovna tak, jako kdyby jsi je zrovna jedla. Prostě paráda! :)

    Kateřina

    http://paninky.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Já si chci taky koupit nějaký krém nebo tělové mléko.. ale teď toho mám tolik na vypatlání, že to ještě bude muset počkat.. :D :) Ale tvá recenze zní moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám odličovač na oči a trochu mě štípe, není nejhorší, ale po druhé už ho pořizovat nebudu. Pak jsem měla krém s okurkou, docela fajn, ale pod make-up mi dělal trochu neplechu. Moc fajn je ale ta kozí řada :-D tělové mléko i oční krém jsou super :) ještě od nich chci zkusit micelárku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle značku vůbec neznám, ale ráda bych si pořídila něco spíše na smíšenou až mastnou pleť, doufám že mají nějakou řadu i pro nás z druhé strany typu pleti. :) Díky za tipy, snad seženu i u nás v drogeriích.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mastnou pleť jsem viděla okurkovou řadu, ale s ní žádné zkušeností nemám, jen jak píše Limett... :-)

      Vymazat
  10. Skvělý článek :), já si koupila před dvěma týdny krém měsíčkový ve výprodeji v Rossmannu za 25 kč, ale zatím mám od Ziaji kakaové máslo -denní krém, tak až potom se na něj dostane řada. Snad mi bude vyhovovat jak tobě :).

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!