středa 30. října 2013

Batůžkářka

Když jsem před svaťákem mrskla svým středoškolským batohem do kouta, ani jsem si nemyslela, že se k dvěma popruhům tak nadšeně vrátím. Tenkrát jsem se nemohla dočkat, až vkročím do dospělosti - nemyslím maturitou, ale až začnu být velká holka s kabelkou :-D Ale letos jsem si usmyslela, že nějaký rozkošný batůžek na tuty potřebuju. Prahla jsem po kytičkovaném, menším, plátěném, s hnědými detaily... Až jsem v Primarku sáhla po roztomilém s puntíky - no kdo by mu odolal... A uznávám, být velkou holkou s kabelkou je fajn, ale občas z toho bolí záda. Ještě že mám teď svůj rozkošný batůžek. A tak dneska v lehce infantilní verzi s růžovými nadkolenkami (jo, fakt patří až nad kolena, ale zařezávaly se mi tam do stehen :-D), obyč černými šaty a teniskami. 

šaty - second hand (F&F), bunda - Kik, šátek - k časopisu, batoh, podkolenky - Primark

Jak to máte Vy, nasazujete na ramena dva popruhy či nosíte jen a pouze kabelky?

6 komentářů:

  1. Tobě sluší i batůžek, hezký se to.k.tobě ještě hodí. Teď už nosím spíš kabelky, ale dřív, když už nebyl kočárek, ale ještě jsem musela nosit spousty věcí, musela jsem nosit batoh. Na nákup beru tašku na kolečkách, ostře růžovou s bílými puntíky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda je, že tahle vracející se móda batůžků mi nic moc neříká a jak píšeš, radši jsem velká holka s kabelkou. Nicméně tobě to sluší, zkombinovala jsi to tak, že by si jeden ani nevšiml, že je to batůžek ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já batohy nesnáším, přijde mi, že to není vůbec ženské.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty podkolenky nemají chybu! Docela mi k celku pasuje i baťužek, i když nejsem jejich velký příznivec. :) Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  5. krásný outfit, hrozně moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já myslim, že někdy není nad popruhy! Obzvlášť když má člověk z nošení kabelky už vychýlenou jednu lopatku...takže já batohuju ráda. A ty máš krásnej batoh!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!