pátek 18. října 2013

Den, co mi patřil

Včera jsem se měla, no přímo královsky. A nemůžu jinak než se prostě nepochlubit. Už od samého probuzení mě čekalo překvapení - když jsem zjistila, že můj milý nevstal do práce jako obvykle, tak jsem vyjekla, že zaspal. On teda vyběhl, ale záhy se vrátil se smíchem a svým "tadááááá překvapení". Ten blázen měl volno a že mi prý k svátku daruje celý den - prý mě čeká snídaně, pak mě zaveze do sekáčů, pojedeme na zámek, projedeme parkem, zajdeme na oběd a odpoledne na nákupní akci Reserved.... No a já si jen nasadila čelist zpátky do pantů. A tak jsem se celý den měla jako prase v žitě... A než jsem vyrážela vstříc odpolednímu programu hodila jsem na sebe jen pár jednoduchých věcí, neb jsem zrovna fantazií příliš neoplývala. Tak jsem sáhla po nových kalhotech, tak trochu modrákovských, jistě je na mě uvidíte ještě mockrát. Ono tomu focení tentokrát tak vůbec moc nepřálo - snažil se mě sežrat sousedovic pes a tak na půlce fotek vypadám zděšeně, že se mi zakousne do zadku, a na druhé se ztrácím za kapkami deště, který mě zrovna zkrápěl....

kabát, triko - F&F, kalhoty - Gate, boty - CCC, kabelka - Primark, šátek - k časopisu

Jinak to byl ale krásný den - v listy-zapadaném zámeckém parku, u výborného oběda (hmmm, kuřecí prsa se sušenými rajčaty, kozím sýrem a omáčkou z čerstvých rajčat, mňam mňam) a pak v Reserved, kde jsme nakonec potkali docela úspěšného Ježíška, ale ani já jsem neodcházela s prázdnou. Celé odpoledne totiž platila sleva 30% na novou kolekci, a tak jsem si ještě s dopomocí poukázky za nasbírané body dopřála nové košile, na kterou se fakticky moc těším. A ke každému nákupu bylo to tašky přihozen i nějaký ten dárek - třeba flaška Frisca, bronzer, stíny a lak (černý v mé případě, tak jsem ho hned šoupla kamarádce - ten fakt neužiju).... Nebyli jste tam taky něco pokoupit? Co jste případně ukořistili?


A teď běžím péct dort a Vám popřeji krásný víkend! :-)

11 komentářů:

  1. Máš nejlepšího muže! To je jak skoro jak z americkýho romantickýho filmu, o čemž (přiznejme si to) každá z nás sní a skoro žádná to nemá :-)
    A opožděně přeju všechno nejlepší k svátku!

    OdpovědětVymazat
  2. jé, tak to ses teda měla opravdu fantasticky! :)
    pěkný outfit, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ty jsi se měla fakt parádně. :)
    Ty proužky ti neskutečně sluší a máš nádhernou kabelku!

    Já bych na podobnou nákupní akci šla, ale bohužel u nás se málokdy něco uskuteční a do Prahy jsem se nedostala. :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to ti dost závidím :) a sluší ti to

    OdpovědětVymazat
  5. Téda, to muselo být parádní!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi originální dárek! Skvělé. Dodatečně vše nejlepší!

    Moc hezký outfit.

    OdpovědětVymazat
  7. a moc ti to sluselo! dodatecne vse nejlepsi:)

    OdpovědětVymazat
  8. Poplácej za mě Fílu po zádech!
    A za tohle by si myslím zasloužil i aby se koupila vánočka, nebo aby našel ztracenou tužku... :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, to je super! Musela to být vážně paráda a přítel je teda asi přítel dívčích snů :))

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!