čtvrtek 3. října 2013

V podzimní uniformě

Zdravím Vás!

Ale radši pěkně z povzdálí, ať na Vás nenaprskám... Bacil se u mě nějak zabydlel a poskakuje mi v krku, pak nejspíš mlátí činely uprostřed hlavy - a tak vůbec, je to prostě neřád, bacit ho málo. Ale včera jsem bacil nebacil musela opustit domácí království posmrkaných kapesníků a vyrazit do školy, ať si absence nevyčerpám, sotva začne. A zachumlala jsem se pro tu příležitost do takové své podzimní uniformy, po které budu v příštích dnech sahat nejspíš hodně často. Ke spokojenosti mi totiž stačí svetr, zachumlání do šály a natáhnutí hřejivé bundy - tuhle zelenající se, křivě zapínanou jsem si zvlášť oblíbila (a není to jen díky tomu, že nemá moc konkurentů - nositelných podzimních bund moc nemám :-D). Nic moc zajímavého,cvaknuto při loučícím se slunci při cestě dom, kdy stupeň únavy značí nejen na rozcuchaném copu. Ale té slušivé podzimní krajiny se nemůžu nabažit - takhle sluncem zalitá je to obzvlášť fešanda :-)

bunda, kabelka - C&A, kalhoty - Zara, svetr - second hand (Zara), šála - pletená mou milovanou babičkou, boty - Primark, brýle - House

Ale pro příští dny ji budu asi pozorovat s čajem v ruce, zachumlaná v županu a praktikovat léčebnou metodu alá Zubejda - "kam nechodí slunce, tam chodí lékař". A tak si místo plné čekárny jdu sednout k oknu a roztáhnu si žaluzie :-) Mějte se, bezbacilově nejlépe :-)

17 komentářů:

  1. taky bacilím:/ nicméně tobě to i přesto velmi sluší a prošívané bundy jsou perfektní! Musím říct, že vypadá mnohem lépe než profláklé kožené křiváky! uzdravuje se kočko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych nepohrdla i koženým :-D Ale zase tohle mi přijde zase něco jinýho a hezky hřeje :-) Děkuju a tobě taky přeju, ať se brzo vykurýruješ! :-)

      Vymazat
  2. Terko, tak se hlavně brzy uzdrav, ať jsi fit! :)
    S tou puntíkovanou taškou a šálou vypadá outfit parádně. Sluší ti to. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Veru, to víš - proužky a puntíky, to je moje :-)))

      Vymazat
  3. Nádherná uniforma! Nejsi v tom sama, také se peru s bacily. Brzy se uzdrav!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou teda neřádi bacilácký, ať tě taky brzo opustí a díky :-)

      Vymazat
  4. Asi ti to moc nepomůže, ale vypadáš úplně svěže a nenemocně :-) Tak ať se tak brzo i cítíš! Mně nedávno pomohlo brát fakt poctivě paraleny, který jinak zarytě odmítam (nerada polykam prášky) a jak na to moje tělo není zvyklý, tak to asi funguje nějak víc a byla jsem zdravá za 2 dny, což se mi většinou nestává.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, tak jsem se teda moc necítila, to asi to sluníčko zahladilo nazelenalou barvu :-D Taky do sebe nerada cpu prášky, ale už jsem po paralenu teda taky sáhla, aspoň na noc jsem si ho lupla :-)

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Brzy se uzdrav! :)
    Sluší ti to.:))

    OdpovědětVymazat
  7. krásná podzimní kombinace!:) Moc ti to sluší Terezko! Brzy se uzdrav!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Jak píšeš, Terezko, sluníčko co teď svítí je paráda i když venku už není zdaleka nejtepleji. Tvoji podzimní uniformu sdílím ;) V ničem jiném mě teď momentálně nelze potkat. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tobě to vždycky tak sekne - i v obležení bacilů. Dávám 6 buldočků z 5! :D

    OdpovědětVymazat
  10. S tými bacilmi na tom niesi sama.Mňa doktorka vypísala s nádchou do konca tohto týždňa a na nádchu mi dala antibiotiká -_- Kedže ešte v ten deň ako ma vypísala mi bolo lepšie tak som žiadne si nedala a s maminou som sa dohodla že si ani nedám.Pomohol mi čaj,servítky a posteľ :)))
    A ináč tá bunda je skvelá ♥

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!