čtvrtek 10. října 2013

Zpátky do školy

Docela divný název články, mohlo by se zdát, když středou můj byla má školní docházka pro tenhle týden opět ukončena (joo, to se mám, že jooo :-D). Navíc zpátky na tvrdé školní židle jsem usedla poprvé už minulý týden, ale v úterý jako bych docházku zpečetila oficiálně, hudebně, na akci Back to school. A nebylo to vůbec marné, ba naopak! Jednak počasí vyšlo naprosto parádně. Bála jsem se, že mrazíky k večeru by mé rýmičce nemuseli vůbec přidat, ale ono bylo tak hezky... Takže jsem sáhla po šatech. A ne ledajakých. Tyhle jsem si koupila minulý týden a teď se podržte - stály mě 25 Kč! No já jsem z toho kupu vážně odvařená. A ne, nejsou ze sekáče, ale náhodou jsem při krácení času mezi cvičeními zašla do Kiku. Tak jsem si říkala, i kdyby na doma, beru je! Ale přijdou mi bezvadně podzimní. Navíc mají ještě spodničku, takže do teplých podzimních dnů ideál. A večer to hold jistily termolegíny a mě bylo tepleji než v čemkoli jiném :-)

šaty - Kik, bunda - C&A, kabelka - H&M (díky za půjčení, mami! :-)), boty - Primark

S mým fešákem jsme se tam měli moc príma... (a jestli si všimne, že jsem se vrzla zase fotku bez jeho svolení, tak dostanu čočku :-D)


Na programu bylo 5 kapel. Hned první Discoballs jsem bohužel nestihla a to jsem se na ně tak těšila, je to totiž hudba, kterou sem poslouchala tak ve svých šestnácti, ale tak nevadí. Další byli Evelynne, kteří mě teda nějak dvakrát netankovali. Po nich přišlo UDG. A to už jsem byla spokojenější. Ty jsem si totiž taky oblíbila v době své puberty, kdy jsem Hvězdáře poslouchala třeba 10x za sebou. A nejen že jsem si s nimi zabékala texty, co mi v hlavě utkvěly, ale taky na ně nebyl pohled vůbec k zahození. Bubeník vyfasoval zánovní sukýnku a zkoušel síly dívčích paží v prvních řadách... A taky saxofonista byl tuze fešný, co vám budu povídat :-D


Po nich přišly Charile Straigt, ale těm moc nehovíme, takže jsme se těšily hlavně na poslední Horkýže Slíže. A byl to opravdu zlatý hřeb večera a já si s nimi na jejich silném refrénu jak hovado pomalu vyhůkala hlasivky! :-)


Toť vše. Co Vy, nevyrazili jste na tuhle akci třeba náhodou taky, když objížděla i jiná města? :-)

15 komentářů:

  1. hezký, udg jsem už dlouho neslyšela, ale znám je osobně :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to se ti nedivím, že si z nich byla odvařená, já bych byla taky!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ohledně hudby jsem úplně mimo, ale outfit ten ti moc slušel.

    OdpovědětVymazat
  4. Terezko, dvě věci, moc ti to sluší a závidím tuhle část studentského života. Jsem ráda, že vydělávám, ale někdy by mi tyhle akce vyloženě přišly vhod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Evi :-) Ale zase takových studentských akcí se účastním hodně sporadicky, takže zrovna mě asi není co závidět :-)

      Vymazat
  5. Taky si půjčuju mamčiny věci , ale když si chce půjčit něco ona tak to bráním jak lvice svý lvíčátka ! :DD

    OdpovědětVymazat
  6. Nechci být za rýpala a má poznámka je fakt mimo, ale je rozdíl mezi holt a hold. Vidím to na netu dnes a denně a trošku mi to rve žíly..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to se holt omlouvám tvým vyrvaným žilám :-))))

      Vymazat
  7. Tak za prvé, jsi největší potvora a ty šaty ti závidím! :D Vypadají podobně jako jedny z Forever 21 (já vím, neměla bych, ale zase jsem tam vlezla :D) po kterých jsem pokukovala.
    A nějaké ty písničky od Horkýže Slíže bych si ráda zazpívala, obzvlášť kdybych byla posilněná nějakou tou skleničkou...nebo spíš kelímkem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale kup si je tam za euro, viď! :-D No a já měla jen jeden svařák (na zahřátí a rýmu, to je jasný :-D), ale pěla jsem stejně nadšeně, i když jsem byla oproti ostatním stejně asi nudná sucharka :-D

      Vymazat
  8. Back to School byla solidní divočina :D Horkýže jeliiiii! Taky jsme v kotli pařili o sto šest :) Tobě to tedy děsně slušelo i tvému príma muži! :D :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-) Pak abych tě potkala, že jo - my se kultivovaně bavili opodál :-D

      Vymazat
  9. Šaty ti moc sluší. Nevím, proč do takových obchodů jako je Kik, nechodím... Asi to budu muset někdy napravit.:) Jinak také jsem měla období, kdy jsem poslouchala dokola hvězdáře. Třeba hodinou cestou vlakem pořád dokola.:))

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!