úterý 29. července 2014

Ve vysněných kramflecích


Teda to Vám povím, že byl celkem kumšt sehnat béžové sandály na klínu. Co by byly pohodlné. Protože moje keckové nožky jsou moooc zhýčkané a jen tak nějaký podpatek je nepotěší. Ale nutno uznat, že ve slevách v CCC byl lapen poklad. S pásky na gumičku, které nedřou, ale naopak nohu hezky podrží. A chůze v nich je fakticky pohodlná. I když se mi na první pohled zdály spíš na rozbití huby. Ale společně spolu přežíváme bez nabití čumáku. Mám s nimi tedy velké plány - nosit je zkrátka co to jde. Stejně jako s riflovou košilí. Hodí se prostě ke všemu. A je tak letní. A ideální doplněk všech šatů. A mohla bych tu básnit ještě hodiny. Ale radši vás toho ušetřím. Dost na tom, že Vám ji budu "vokazovat" už tak podezřele často...

šaty, košík - second hand, košile, koule - Reserved, boty - CCC, brýle - House

A nejen s nimi se momentálně odebírám na cestu do krajů jižních. Frčím směr Itálie, s různými zajímavými zastávkami. A až přijedu, tak Vás jistě zasypu pořádnou náloží dovolenkové nálady... Do té doby tu možná sem tam vybafnu prostřednictvím něčeho přednastaveného. To bude záležet na tom, jak rozsáhlá bude cestovní horečka před odjezdem a co všechno při ní stihnu předepsat :-)

Mějte se tu! :-)

9 komentářů:

  1. Skvělé! Já tam žádné neobjevila. Ty co bych chtěla, tak je neslevnili. Užij si dovolenou!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné šatičky :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, prosím, kde jsi koupila košili, kterou máš na sobě ve článku z 20. července a kolik stála? Moc ti to tam sluší, děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, košile je z Reserved, kupovaná vloni na podzim, a už nevím kolik stála... :-)

      Vymazat
  4. Krásné šaty,celá ta kombinace se mi líbí :-) Cestování si užij :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vančová, jaký je váš Facebook?

    OdpovědětVymazat
  6. Botky pekne, ale mne se moc libi saty!!!
    Uzij si Italii. Kam razite? :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!