pondělí 23. ledna 2012

Svetr s dírou podruhé

Přeji krásné pondělí,

ráda bych Vám ukázala fotky ze soboty, kdy jsme s přítelem vyrazili obhlídnout pár obchodů a následně se občerstvit tak nezdravou sváčou, kterou jsem jsem se včera na zumbě snažila vehementně vyskákat společně s nedělním obědem. Měla jsem na sobě svetr, který jste mohli vidět už tady, ale v kombinaci se sukní se mi líbí mnohem víc.


























Nechápu čím to je, ale v tomhle svetru se většinou věnuju neurvalému obžerství :-D Ještě že mám takového jedlíka, který mě nenechá takovou horu jídla spráskat samotnou :-)

A tak se váš táži, odoláte a podobným podnikům se dokážete vyhýbat nebo si stejně jako já občas prostě zahřešíte? (předem doufám, že mě v tom nenecháte, protože třeba karamelovému McFlurry prostě neodolám alespoň jednou za čas)

6 komentářů:

  1. No tenhle svetr je fakt krásnej, ta krajka na zádech je prostě skvělá. Já spíš si tak hřeším doma, jakože čokoláda a pečené brambory... Taky už je to na mě dost poznat bohužel :(

    OdpovědětVymazat
  2. ten svetr je skvělej!! ♥

    a ty dobroty z mekáče! ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten svetr je úžasný!!! A tyhle nude barvičky ti sluší.
    Já měla v pátek lentilkovou zmrzku od Meka. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Svetr se mi moc líbí!Jinak co se týče MD, tak tam chodim pravidelně :-DD Jednou za měsíc si ho prostě neodepřu...ikdyž to není nic zdravého ... nejhorší je, když mají ty slevové kuponky...to je děsný pak :-DD

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!