pondělí 15. dubna 2013

Fanynka v puntících

Krásné pondělí!

Dnes jsem tu jako na koni s pár fotkami z víkendu, tentokrát ze sobotního výletu na pardubický zámek, kde se v prostorách místního muzea koná výstava s názvem 90 let hokeje v Pardubicích. A jelikož jsem pardubickým hokejistům držela palce už od svých pubertálních let, nemohla jsem chybět a výstavu nenavštívit. Takže jsem shlédla promítání, vyslechla "Hašana", omrkla trofeje a třeba i letité výstroje a zjistila, že si stále pamatuji jména i čísla všech hráčů, ke kterým jsem ve svých 13 letech tak obdivně vzhlížela a nad postel si lepila jejich plakáty :-D Ale jelikož nepředpokládám, že by se tu vyskytovali nějací zažraní hokejoví fanoušci, které by zajímal detailnější obsah výstavy, nebudu Vás zatěžovat s fotkami nevalné kvality, které jsem jejím brouzdáním pořídila..... No a že i slunko svítilo, tak byl takový výlet skvělou příležitostí, jak se pokochat i okolím zámku, cournout se uličkami a třeba i zalézt do jedné ze zapadlých kaváren hrnek voňavého cappucina :-)

sukně - Gate, bunda - C&A, silonky - Tesco, brýle - DM drogerie, kabelka - H&M, boty - Deichmann

Co bylo na Vašem víkendovém programu? :-)

16 komentářů:

  1. To muselo být fajn :) sluší ti to,krásný šátek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní web. Líbí se nám! ツ

    Zveme Tě do našeho e-shopu, kde zažiješ vzrušující jízdu po módních trendech.

    ✂ Krátíme ceny ! ✂

    Kterou naši NOVINKU si vybereš ty → http://www.comfort-shopping.cz/nove-zbozi-!!!-k53 ?

    WEB: http://comfort-shopping.cz

    Děkujeme za návštěvu. ♛

    OdpovědětVymazat
  3. Vsadím se, žes byla nejstylovější pardubická fanynka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Slušelo ti to :).
    Já jsem velkej hokejovej fanda...a taky mám najetý jména hráčů a pamatuju si je i s čísly :).

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi to video vydržela? :D Respekt! Já jsem to vzdala po několika minutách, historické záběry mi moc nedaly, ječící Dusík taky ne, a sám pan Černický říkal, že to zbytečně moc natáhli :) Byla jsem na výstavě.. no, asi už je to měsíc zpátky a zrovna jsme se tam srazili s Mikešem, což pochopitelně vedlo k zamyšlení nad tím, že hráči, co nejsou už dál vidět na pardubickém ledě (ať už z důvodu přestupu nebo ukončení kariéry), by měli dál zůstat ve vzpomínkách, protože něco dokázali... a právě takovéto výstavy jsou skvělá příležitost se sejít a zavzpomínat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si měla milou společnost :) Mně to video bavilo, hlavně záběry po finále 2005 mě úplně vrátili do minulosti, zavzpomínala jsem si, jak jsem to s pomalovanými tvářemi v dresu a šále doma u televize ořvala a druhý den dokonce s dresem vyrazila do školy :-D Jen teda Martincovi jsem moc nerozumněla...

      Vymazat
  6. jeee ty jsi fanynka Pardubic? ja pochazim z Pardubic!:) moc se mi libi silonky a ta bundicka ma krasnou barvu!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná kombinace! Bundička je super a punčochy jsou nejlepší, ty se opravdu povedly. :)
    Já fandím hokeji i fotbalu (ještě abych nefandila hokeji, když jsem na ledě prakticky vyrůstala), ale plzeňské Škodovce a Viktorce. :) Klidně sem nějakou fotku můžeš přihodit, mě by to docela zajímalo ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Kočka, Terezko. Věřím, že takovou fanynku by bral nejeden hokejový tým ;) Já jsem byla v sobotu na loučení se svobodou. :)

    OdpovědětVymazat
  9. hokej mi nic neříká, z toho nemám rozum....ale čemu rozumím je to, že ta kabelka je nejlepší ! ( a já ji nutně potřebuju k životu! :D )

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!