středa 24. dubna 2013

Škoda nevyvětrat šaty

Přijde mi škoda nosit v takovém počasí černou. Ještě větší škoda mi ale přijde nechat tyhle šaty viset ve skříni ještě o minutu déle - ty chuděry se tam načekaly už celou zimu, kdy jsem nevěděla, jak s nimi naložit, k čemu si je vzít, abych nemusela být právě celá černá. No tentokrát jsem se to snažila vykompenzovat do té správné jarní roviny džínovou bundou společně se světlými doplňky... Pak by mohla být ještě trochu škoda, že i když jsem se v šatech cítila parádně, tak přeci jen bylo poněkud větrno a při nástupu do autobusu vítr naskytl pohled všem zúčastněným pohled pod ně - cha! ale na mě si nepřijde, protože já pod nimi měla samozřejmě ještě jednu sukni (jsem hold praktická dívka :-D)!

šaty - Apricot, bunda - second hand, kabelka, boty - Reserved, korále, náramek - Six, brýle - NY

A škoda obřích rozměrů je i to, že jsem se ráno snažila rozevlátou pomačkanou sukni šatů vyžehlit a místo toho si jen do látky vypálila obrys žehličky - jooo, to se mi zase jednou něco povedlo. Ale hodlám dělat jakože nic, jinak bych se totiž při takovém krásném dni musela naštvat a to by byla škoda vážně ze všeho největší :-)

11 komentářů:

  1. Super bundička!

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty jsou vážně nádherné, černou moc nemusím, ale tady bych si nechala říct. A máš moc hezké korálky.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. libi se mi ta dziska
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné šaty. :) Moc ti to sluší a ta kabelka je super, jak vzhledem, tak i velikostně.
    A z té "vytetované" žehličky na šatech si nic nedělej, já jsem dnes v práci šla s dvěma kolegy do výroby a nedávala jsem pozor jako jindy a ušpinila si krajkový top a jen doufám, že to nebude od šmíru, aby to šlo vyprat. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí kombinace šatů a džínové bundičky, vypadá to příjemně rebelsky :-) Moc ti to sluší jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší ti to. Ach ty žehličky. Hmm, bohužel to také znám.

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké :). Ještě víc než šaty se mi líbí džínová bundička :)! Taky dneska vyvětrám šaty :).

    OdpovědětVymazat
  8. A koukám, že nejsem sama taková žehličková umělkyně :D Kočka, Terezko. Já větrám spíš kraťasy a lehké kabátky a svetříky. Na sukně zatím nijak dramaticky nedošlo, ale hodlám to v nejbližší době napravit ;) Hezký čtvrtek :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šaty jsou opravdu nádherné! Puntíků není nikdy dost, působí rozverně a romanticky :) A kombinace šatů a bundičky je nesmrtelně dokonalá :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!