pátek 24. ledna 2014

Kostky s trochou puntíků

Pořídit si takovouhle vězeňskou čapku jsem neměla v plánu, ale v New Yorkeru se na mě tahle pánská smála za 29 Kč. Tak jsem si řekla, že když na ní nebudu mít přes celé čelo nápis NY, SWAG nebo jiné poselství, mohla bych si na hlavu mimo baret narazit i tuhle "biníí". A k tomu na krk trochu tartanu a totální blogoklišé je na světě. Přidala jsem krapet puntíků, protože mix vzorů sice není nic, v čem bych se extra vyžívala, ale zrovna tyhle dva se mi k sobě zase zalíbily a trochu kostek s puntíky ještě nikoho nezabilo. A nohy do polokoženkových legín a totální mišmaš už je na světě. Ale musím říct, že i když je moc často nenosím, tak sem tam je ráda vytáhnu, je to celkem svěží změna, i když celkově moc nezapadají do mého hlavního divnovkusu....

kabát, šála - Gate, čepice - NY, legíny - Calzedonie, kabelka - C&A, boty - vietnamci

Co Vy, nosíte rádi tenhle typ čapek? Máte nějakou? :-)

10 komentářů:

  1. Já bych v ní vypadala asi jako magor :D ale tobě moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  2. V podobný čepce jsem potkala dnes kolegu a málem jsem smíchy spolkla žvejku, ale tobě to (jak jinak) moc sluší, jen teda tašku bych zvolila jednobarevnou, ale nic mi do toho není :-)
    Šálu jsem už chválila, ale slintám nad ní znovu!

    OdpovědětVymazat
  3. Blogoklišé...tak na takový výraz můžeš přijít jen ty. Určitě ale kombinace není blogoklišé, protože tvé výtvory jsou naprosto originální. Hlavně tobě to moc sluší, vždy!

    OdpovědětVymazat
  4. Super outfit, zadny blogoklise. :-) Kabat se mi moc libi a tobe podle me slusi vsechno na hlave.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tomu říkám perfektní ukázka tvého skvělého divnovkusu, Teréz ;) Jednu beanie mám a jestli se mi dneska zadaří snad ji i vyfotím v nějakém outfit postu ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí legíny! Jinak moc ti to sluší!:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí ten kabátek a hlavně, jak hezky jsi ho sladila třeba s tou šálou :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!