středa 29. ledna 2014

Mniši jsou tiší


Nešlo si nezanotovat... Kapuce i barva tohohle kabátu mi prostě připomíná prostě mnichy. A já se do té jeho obří kapuci tak ráda halím. Je to snad jediný případ, kdy z domu dokážu vyrazit bez hučky, jinak si na hlavu musím vždycky něco narazit, abych náhodou neofoukla.... A společnost mi dělají opět a zase vínové doplňky. Jojo, baví mě pořád a stále a nejvíc takhle volně visící šála, která pravda tímhle způsobem nikterak nezahřeje, ale zase se mi zdá, že hezky rozbije tu tmavohnědou.... Pak už jsem jen navlékla pohodlné džíny, jejich nohavice zarvala do vínový podkolenek a byla nejspokojenější. I když jsem stála uprostřed pole, fučelo, trochu chumelilo, ale já se prostě rozhodla, že se uprostřed té nevelké bílé nadílky musím zvěčnit. I když si boty docela zasviním šlapajíc v krtincích.

kabát - vietnamci, šála - Calliope, rukavice - Six, kabelka - Sinsay, džíny - H&M, boty - CCC

Do čeho se rádi zachlumáváte Vy? :-)

11 komentářů:

  1. Super kabát a ta kapuca ti moc sluší!
    Jinak kabelka je nádherná a jak je malá, tak i roztomilá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík ti, Veru. Taky tu kabelku žeru - přítel ji k vánocům vybral přímo skvěle :-)))

      Vymazat
  2. Tady ti to opět velice sluší, kapuca je úplně "ňuňuňu".....no a samozřejmě jsem si taky zazpívala!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je parádní, ten kabát a k tomu vínové doplňky! Perfekt kombinace :) Akorát osobně bych k tomu nahodila tmavé kalhoty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Sabi :-) S těmi se mi to zdálo už takové celé smutné :-)

      Vymazat
  4. Tohle se mi moc líbí. Já to mám nejraději, když to všechno hezky ladí. Víš proč? Protože to vypadá, že ti není úplně jedno okolí (třeba přítel), že jsi nad tím přemýšlela. Moc nemám ráda názory, že to má vypadat, že jsi si to jen na sebe hodila (někdy to tak je a vypadá to na dlouhé přemýšlení) nebo že je to moc sladěné apod. Tobě to ohromně sluší.

    Také už máš krásně dlouhé vlasy. Přijde mi, že ti docela rychle povyrostly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ti, Marti :-) Já taky ráda ladím, i když na někoho to může být někdy třeba až moc urputné, ale jinak mě to většinou rozladí :-) Vlasy si nějak dělají co chtějí, ale nedávno jsem je dost šmikla, tak by mi vůbec nevadilo, kdyby sebou hodili a zase trošku povyrostly :-)

      Vymazat
  5. Vypadáš úžasně!
    Ta růžová Ti padne :).

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si do teď myslela, že Tě sleduju a ono nic, hned jsem to musela napravit! Tvoje outfity jsou mi hodně blízké a moc mě baví (projela jsem si to i zpětně). Máš krásné vlasy, používáš na ně něco extra?
    Krásný den! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatá, díky ti! :-) Nepoužívám nic extra, střídám Baleu, Cien a Aussie :-)

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!