čtvrtek 16. ledna 2014

Moje vlna módní inspirace

Zdravím!

Dneska bych Vás ráda trošku ošplejchla malou vlnkou mé módní inspirace a naservírovat Vám mé oblíbené blogerky, jejichž styl je mi blízký, který obdivuju a nad kterým se rozplývám. Tak jestli chcete, pojďte se rozplývat se mnou, určitě se Vám budou taky líbit :-)

Co si dneska vezmu na sebe!?

Maruška z facebookovské stránky "Co si dneska vezmu na sebe!?" mi vždycky připraví velikou dávku inspirace. Její vášní jsou sukně a šaty. Ale jaké krásné. No moc hezké pokoukání. Navíc nic tuctového - spoustu modelů si nechává šít z originálních látek. 




Martina už byla možná dvakrát plnoletá, ale já bych se teda klidně hádala. Na blogu představuje svoje nápadité kombinace. Nebojí se barev, různých střihů a materiálů - obdivuju, jak všechno umí nosit s takovou lehkostí. Navíc je táák šikovná - několikero kousků si sama spíchla, prosím pěkně. No radost pohledět.



Ina-T. je pro mě něco jako taková naše Carrie Bradshew. Ne počkat, tu by si s klidem šoupnout do kapsy. Strašně se mi líbí, jak víří módní vlny. Její styl je opravdu neokoukaný a já často nestačím zírat s otevřenou papulou, jaké skvěle kreace dokáže vykouzlit. 





boulevarddeprague.blogspot.cz

Janu potkat na nějakém tom bulváru, tak si hlavu ukroutím. Její kombinace jsou pro mě úžasně ženské, jednoduché, ale sakramentsky šmrncovní. Taktéž oplývá nesmírnou zručností a sama si šije - já zvlášť obdivuju její nový červený tartanový kabát.



Na blogu u Zuzku Vás smete takový příliv pozitivní energie, že si z toho prostě hrcnu na zadek. Nosí s největší grácií i ty nejbláznivější, ale zároveň nejkrásnější kombinace. A to se mi líbí. K ní patří. A navíc ji z bot často vykukují úžasné ponožky :-)



Další má oblíbená Slovenka. Taky trochu "krejzy", ale úplně jinak. Ale zase tak správňácky. Vypadá skvěle s kresleným obrázkem na svetru stejně jako v podpatcích. Origoš každým coulem.


www.fashboulevard.com

A na řadu přichází už krajiny vzdálené. Blog Anny nesleduju dlouho, ale co jsem ji nějak náhodně objevila, na první pohled mě uchvátila. Pokaždé se kochám, jak je úžasně vyladěná a totálně bez chyby. Prostě takovej americkej sen.


preziosa.blogspot.cz

Preziosa, sympatická Italka, jejíž jméno neumím ani správně přečíst, uzavírá můj dnešní módní výčet. a je to teda důstojná tečka na závěr. Její osobitý styl plný šatů, sukní, klobouků, baretů a aktovkových kabelek se mi tak ukrutně líbí! To vše servírováno na krásných fotkách, na úžasných místech....


A tím končím malý módní ošplejchávání. Víte, těch módních blogů nesleduju moc. Ve výčtu jich mám spoustu, ale čistě hadříkových zase tolik ne. A tak tu jich je jen pár, jako malá ukázka, které pasují k mému vkusu jako zadnice na hrnec. A o těch dalších, které ráda čtu, připravím třeba zase nějaké ty chvalozpěvy příště.... 

Teď budu ráda, když mi povíte, koho rádi sledujete Vy a kdo pro Vás představuje Vaši porci módní inspirace?

20 komentářů:

  1. Taky mám moc ráda Martinu a Inu :) A hrozně ráda se kochám na tomto blogu: http://iddavanmunster.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je jako ze žurnálu :-) díky Ti za kochací tip!

      Vymazat
  2. Tak za mě z Češek paní Martina. Nijak soustavně ji nesleduju, ale už parkrát jsem na její blog narazila tak nějak mimoděk a vždycky, když jsem ho prohlížela, tak to bylo takové milé počtení. Nestyděla bych se u ní inspirovat ani já a to bych věkem mohla skoro být její dcera. Líbí se mi, jak se nebojí být mladistvá, barevná a přitom není kýčovitá (z takové Petry z blogu petralovelyhair bude za chvíli diblík, už ve třiceti k němu má solidně nakročeno).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se teda libi i styl Petry, přijde mi, že se k ní ty romantické vzory hodí, včetně volanku, krajek a toho všeho :-)

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí ta první slečna (a Ina, tu ale znám), škoda, že není jinde než na fb :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mne to docela vyhovuje, že je aspoň na tom facebooku na co koukat, ale chápu, že každému ne :-)

      Vymazat
  4. Milá Terezko, ty jsi mi udělala neskutečnou radost. Jsem velmi polichocena, že jsem na tvém seznamu oblíbených blogů. Děkuji mockrát. Kdybych sestavovala já seznam mých oblíbených blogů, tak tam určitě budeš.
    Líbí se mi styl Iny a Jany. Dále z Itálie sleduji Paulu Loretano: http://expressyourselfbypaolalauretano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš za co, tvůj blog mám moc rada :-) Díky za tip, určitě mrknu!

      Vymazat
  5. Jsem poctěna, že jsi mě zařadila:) Děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  6. Okrem tej poslednej dievčiny sledujem všetky a s tým, čo si napísala o Ine, plne súhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny české blogerky v tvém výčtu sleduji a na každé něco obdivuji. Na Martině třeba to, že si šije nádherné věci. :) A s tím, co jsi napsala o Ině, nelze nic jiného než souhlasit. ;)
    Díky za tipy na zahraniční blogerky, prolistovala jsem v rychlosti jejich blogy a musím říct, že všechny jsou skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to holky šikovný :-) Díky za komentář, Veru :-)

      Vymazat
  8. Díky za typy na super blogy :) Nejvíc mě zaujala Ina. Kdysi dávno jsem sledovala Sandru Leopardovou, škoda, že její blog už nefunguje, měla jsem ho moc ráda... :(

    OdpovědětVymazat
  9. Díky za skvělé typy na blogy! :) Boulevarddeprague mě zaujala. Je šikovná, že si spoustu oblečení ušije sama. Všechno mám postahovaný a za mě to snad ušije mamka :D
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Jste v jakékoli finanční potíže? Potřebuješ
    půjčku začít podnikat nebo platit své účty?
    Zajišťujeme půjčky lidem, kteří potřebují pomoc a my půjčují místním firmám, mezinárodní i při velmi nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%.
    Podejte žádost prostřednictvím e-mailu: victoriamichaelloanfirm@gmail.com
    Děkuji
    Díky a Bůh ti žehnej
    paní Victoria

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!