sobota 11. ledna 2014

Rozevlátě

Krásný víkend vespolek!

Rozevlátě a to doslova. Nejen sukní a dokonce i kabátem, ale taky mezi povinnostmi. Ale co bych Vám vykládala, nepřikráčela jsem si to sem zase po čase, abych naříkala, jak já chudinka na širém světě nejubožejší mám plno zkoušek a valícího se učení, kterým se musím prokousat. Ne to fakt ne. To Vám totiž radši ukážu novou sukni, která je mnohem veselejší. Dostala jsem ji od nejmilejšího k narozeninám a je prostě boží. Růžová, áčková, do pasu. No prostě jsem z ní nadšená a jistě ji hojně unosím... A včera jsem ji díky tomuhle teplotně sympatickému lednu rozevlála společně s pelerínou. Ta přeci jen není nic do třeskutých mrazů, ale na teď zkrátka ideál. 



sukně, kabelka - House, pelerína - Gate, boty - vietnamci

No jooo, mě teda nečeká nejspíš víkend "epes rádes", žádný velký vzrůšo, budu se zas a opět válet v učivu, tak přeju aspoň Vám ať povinnosti jdou fofrem od ruky a náležitě si odpočinete :-) 

12 komentářů:

  1. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. nádhera <3 další "můj tvůj" oblíbený outfit :D a přeju pevné nervy na školní povinnosti, já mám pocit že se mi brzo hlavinka rozeskočí :DD

    OdpovědětVymazat
  3. Suknička je krásná, ale celkově mi k outfitu nesedí materiálově - těším se, až ji ukážeš v nějakém jarním romantickém modýlku.

    OdpovědětVymazat
  4. I když červenou a růžovou moc nemusím, tak tahle kombinace je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší:-) Ta palerína je boží:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit, Téro! A opět tu achám nad tou pelerínou, je úžasná.
    Já jsem tak dlouho po nějaké pátrala, až jsem se rozhodla, že si ji udělám sama. Doufám, že stihnu dotvořit, protože opět nepřítelem je mi čas. :-/

    OdpovědětVymazat
  7. Posobis tu tak milo a rozkosne, naozaj ti to pristane. :)

    OdpovědětVymazat
  8. si nádherná!
    veľmi ti to pristane!
    aj keď tá ružová mi k tomu neladí.. ale keď si to predstavím bez nej, tak outfit je úplne dokonalý! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  9. Tu sukni jsem nechtěla vidět, potvoro! :D (ach ta závist!)

    OdpovědětVymazat
  10. Jednoduše wow! Tohle mě donutilo na Tvém blogu nejen slídit, ale taky něco napsat na komentářu...pochvalu! Jsi kočka! a Všechno k sobě nádherně sedí. :)) J.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!