pátek 3. ledna 2014

S dvousetpadesátkovým kabátem

Nastal jev dlouho nevídaný. Slunce. No moc hezky se na to kouká. A tak když jsem aspoň po třech dnech vypadla na chvíli od učení na vzduch, do města na oběd a konečně taky zaplula do něčeho jiného než ušmudlaných tepláků. A vyvětrala jsem hnedle nové kousky ukořistěné ve výprodejích. Tak tedy tady je můj nový kabát z Gatu pořízen za 248 Kč, prosím pěkně. Za tu cenu je to podle mě parádní kousek. I když teda zatím nejsou žádné velké mrazy, tak nemůžu dost zasvěceně soudit, ale i v noci mi v něm bylo dostatečné teplo. Obsahuje i nějaký ten podíl vlny a viděla jsem ho i v černé barvě. Sice nesedí úplně akurátně, rukávy má trochu širší, ale aspoň pod něj můžu vzít i pořádně huňatý svetr a délkou se mi zdá taky docela fajn ať už ke kalhotům, kraťasům nebo takhle krátkým šatům. Pro dnešek jsem k nim totiž zvolila červené, co ladí k drobným puntíkům na punčochách - ty mám totiž mimochodem taky z výprodejů, z Calzedonie, protože tam se dá pokaždé najít nějaký ten skvělý punčochový úlovek, zvlášť ve slevách. Až jsem se nemohla rozhodnout, které barvy puntíků se mnou nechám odejít. Ale že poslední dobou tak tíhnu k tmavě modré, sáhla jsem právě po nich, navíc červené tečky nemůžou být na škodu :-)

kabát - Gate, šaty - Cropp Town, baret - Calliope, punčochy - Cazedonie, boty - vietnamci, šála - pletená (od babičky)

Tak krásný pátek a celý víkend, moji milí :-) Jaké jsou vaše víkendové plány? 

11 komentářů:

  1. Parádní kabát, zase tě nebudu mít za ty tvoje slevové nebo sekáčové úlovky ráda :D
    A jaké jsou víkendové plány? Vymyslet, jak lapit číňanku do pasti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si tě asi budu muset zase nějak podplatit, abych tě získala na svou stranu zpět, co? :-D Tak to "gud lak" :-D

      Vymazat
  2. Kabát vypadá pěkně a moc ti sluší barety!
    Já si z Calzedonie odnesla ve slevě taky jedny punčošky, ale jsou spíš na jaro, já je mám v plánu nosit na tancování. A příští týden se chci mrknout, jestli mají u nás ve slevě ještě push-up legíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už skoro ani jiné čepice nenosím, no :-) Díky, Veru :-) Jestli bude brzo za co, tak se tam stavím odměnit třeba nějakými dalšími, abych si udělala nějaké zásoby, dokud jsou za tyhle lepší ceny :-)

      Vymazat
  3. Sluší ti to moc. Krásná kombinace. Punčocháče mě baví. Já jsem tentokrát svodům punčocháčů odolala, ale v Gatu jsem si koupila svetr a ten se povedl. Už se těším, že ho brzy předvedu. Doufám jen, že ho budu umět vhodně nakombinovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to bych se rozhodně nebála, jsem na něj zvědavá :-)

      Vymazat
  4. Ano, ano do tohodle i mnoha dalších jsem se v gatu minulý týden neúspěšně buřtila, tento jediný měli v mé velikosti, ale vůbec mi nepadl:/// Ale tobě sluší velice převelice:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuš ty, prej buřtila :-))) Dík ti, Jitu teda :-)

      Vymazat
  5. Na ten kabát jsem také koukala, v černé. Ale nějak se mi nelíbí svým tvarem, měla jsem snad tu nejmenší velikost (a to mám normálně M/L) a pořád mi tak divně plandal, rukávy odstávaly....no zkrátka nic moc :D. Takže tobě ho moc závidím! Hlavně to, že ti sedí a sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám tak normálně Mko a 36 je mi taková trochu volnější, ale myslím, že to jde a líbí se mi :-))

      Vymazat
  6. Krásný kabát:-)Moc ti to sluší:-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!