úterý 30. září 2014

Kterak jsem do Únětic štrádovala...


Bože, jak o víkendu bylo krásně! Bylo by tou nejvěčnější škodou při volné neděli dřepět doma na zadnici. Proto jsme se jali zase trochu prozkoumat okolí našeho nového příbytku u Prahy. Nazuli jsme tenisky a zamířili směrem k Úněticím, hned po řádném nedělním obědě. Taková procházka sluncem zalitým Tichým údolím - to je vám taková paráda! No a uznávám, že když jsem vytáhla ještě takový letně bosonohý oděv, byť do takového teplého odpoledne jako dělaný, na trasu kolem potoka, skal a lesem to úplně nebylo. Jojo, to když holka ze vsi vyrazí do vsi :-D

sukně - Reserved, tílko - uzmuto mamince, bunda - Cropp Town, kabelka - F&F

Ale táhnout se takovou štreku pěšo jen tak bez cílem, to není zas tak velkej vodvaz. Daleko líp se kiláky zdolávají s vidinou orosené dvanáctky přímo v Únětickém pivovaru. 


No a přeci jen, ať nevysedíme důlek v pivovaru, přesunuli jsme se jen o kousek - přímo k Lasíkům. To je totiž tak kouzelné místo. Kde nám tam uvařili skvělé cappucino. A to jste měli vidět tu melu, když se na pult přímo z trouby donesly čerstvé ovocné koláče s drobenkou! Fronta až na ulici a po koláčích se po pár minutách zaprášilo. Ještě že jsme si stačili kus ještě horkého nacpat do břicha. Takže po sladké drobenkové tečce byla naše výletnická mise naprosto dokonale. Že nemůže být ani řeč o nějakých bolavých nohách :-)


Co jste podnikali Vy? :-)

7 komentářů:

  1. Tvoje tipy na výlety jsou skvělé! Ozvi se a zajdem taky na jedno.....kafe.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem byla o víkendu podporovat přítele na Spartan race a v neděli už jsem se balila a odjížděla na byt na VŠ :) Na fotkách Ti to moc sluší!
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. To je ale krasavice!
    A asi hned začnu plánovat cestu žlutým autobusem, povídání o koláči a hlavně pomyslný seznam kaváren, co neznám, mě pořád láká :D (a taky ten nejlepšínejlepšínejlepší chleba s lososem:D)

    OdpovědětVymazat
  4. krása :) škoda, že jsem o víkendu pracovala, ale aspoň v neděli dopoledne se mi podařilo dostat trochu ven...

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě než jsme si přečetla článek, chtěla jsem se zeptat, kdy v létě to bylo a ono o víkendu. Úplně letní fotky :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!