čtvrtek 19. dubna 2012

Nalakovaná a rovnou třikrát

Za poslední dobu jsem si pořídila pár nových laků na nehty a ráda bych se s Vámi podělila o své dojmy, kus od kusu se totiž dost liší.

Prvním z vyzkoušených je lak od S-he zakoupený v DM drogerii, kde pár odstínů tohoto laku bylo (a někde ještě stále je) ve slevě za cenu 30 Kč. To byl taky důvod koupě, s touto značkou totiž nemám mnoho zkušeností. Na první pohled mě také zaujala barva. Čekala jsem světle zelinkavou, ale ukázalo se, že dosáhnout takového odstínu ve skutečnosti na nehtech stojí docela dost úsilí a hlavně dost vrstev. Konzistence laku je totiž dost tekutá a navíc je to spíš bílá s opravdu malou kapkou zelené a snad i trochu stříbrné. Jinak ale chválit opravdu nemůžu - lak tvořil bublinky, dost pomalu schnul a na nehtech držel bez újmy asi tři dny. Jen by mě zajímalo, jestli jsou jiné S-he laky lepší, tolik se mi totiž líbí jejich pestré barvy... Nicméně je asi zkoušet nebudu, tenhle jediný exemplář mi bohatě stačí.


Další je zase naopak jedna pozitivní zkušenost s prckem od Miss selene. Hrozně se mi líbí ta barva - řekla bych taková červeno-růžová a malými třpytkami, které na sluníčku vypadají hrozně pěkně. Bohatě ho stačily dvě vrstvy, které celkem rychle zaschnou a na nehtech drží zhruba 5 dní. Jen povrch nehtu se mi po nalakování zdál trochu hrubý, takže by možná snesl nějaký topcoat.


A poslední dnešní ukázkou je oranžový lak z HMka za 29 Kč. Jeho barva se mi taky moc líbila, ale pořád nějak nevím. Konzistence laku je celkem příjemná, nijak tekutá, kryl ve druhé vrstvě, s tím problém nebyl. Jen schnul poměrně dlouho. Ale já si s takhle nalakovanými nehty prostě přijdu nesvá. A navíc když se mi hned druhý den na jednom nehtu kousek odloupl, bylo rozhodnuto, že půjde dolů. Snad na něj ještě seberu odvahu. Jsem si jistá, že skvěle bude slušet opáleným rukám, na mých bledulích vypadá zkrátka divně.



Máte nějaký z nich vyzkoušený i Vy samy? :-)

15 komentářů:

  1. S-He laky jsem kdysi zkupovala ve velkým, když ještě byly za rozumnou cenu...tyhle "mdlý" barvy jsou nepoužitelný, ale těch pestrých se bát vůbec nemusíš, druhá vrstva už je úplně neprůhledná, mám jich doma mraky :D.
    A teda ten lak z HM je naprosto božíííí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jich mám taky pár ještě z doby, kdy byly v těch kulatých lahvičkách. nu dobrá, možná bych mohla nějaký další ozkusit, uvidím, díky za info :-)

      Vymazat
  2. ani s jedním z nich nemám zkušenost, ale ten druhý se mi líbí :)....ale moc laků si nekupuju, vždycky mám tak dva-tři, co střídám, nekupuju si laky kterými bych si nalakovala nehty třeba jen dvakrát nebo třikrát... ( za to se musím pochválit :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za to Tě musím pochválit i já, já prostě často neodolám :-)

      Vymazat
  3. ty od S-he jsou naprosto nejhorší laky! já mám tři, ještě než změnily ten design a jsou tekuté, barva v lahvičce je naprosto jiná než na nehtech, prostě děs běs..

    OdpovědětVymazat
  4. ten z hm vyzerá úplne úžasne :)

    lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. S-he nebrat :)) a ta oranžová mi k tobě i celkem sedí :) já teda oranžovou nerada, ale k tobě jde :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně ten samý mám, pořídila jsem ho za úplně stejných podmínek :) Já mám s-he laky moc ráda, spousta lidí s nimi spokojená není, já ale naprosto :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jak mám ten zlatý od SHE tak hafo spokojenost.. a perfektně i držel.. tenhle jsem ještě nezkoušela.. :D zase co jsem nedávno zkoušela laky Miss Selene tak to pro mě byla tragédie.. :D a ty HM laky taky nic moc, měla jsem sice jinej, ale druhej den byl odřenej a ještě mi šíleným způsobem obarvil nehty :D

    OdpovědětVymazat
  8. Great colours, my fave is the last one! <3

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Terinko,
    nejvíc se mi zalíbil lak číslo tři, i když jsem taky "sněhurkovský typ", takže budu muset začít chytat sluníčko, aby na mě lak nevypadal nepatřičně, když ho doporučuješ spíš "bronzovým" holkám ;-).
    Mám ráda tvou blogovou různorodost. Doufám, že se ti sem brzy vkrade zase nějaký receptík, protože podle mě jsi carevnou v kuchyni Ty (já ještě ne, víš?!) ;-)
    Měj se krásně a děkuju ti za všechny návštěvy u mě, který mi vždycky malujou na tváři úsměv..
    Pa pa.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi, jak to víš? Recept už je na cestě, i když tentokrát bude trochu do zelena :-) Pro mě carevnou jsi a to ve všech směrech, o tom žádná! A lak by určitě snesla nějaká sněhurka i bledulka, jen pokud nebude na tuhle barvičku tak neodvážná jako já :-)

      Vymazat
  10. S laky s-he mám taky špatnou zkušenost, ale ten oranžový je moc hezký, tak snad se k němu v létě vrátíš:))

    OdpovědětVymazat
  11. ten oranzovy je perfektny!

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Terko, ač oranžovou vážně nesnáším, tak ten lak je bezva! :)Růžová je klasika a stříbrné jsou asi potvory, já měla jeden z avonu a byl strašný, přitom jiné odstíny téže značky jsou super. ;)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!