úterý 10. dubna 2012

Velikonoční infantilnosti

Krásné dobré ráno či jinou část dne!

Velikonoce jsou za námi, a tak se s Vámi můžu podělit o to, jaké byly ty mé. Před koledníky jsem prchla a s přítelem jsme raději vyrazili do kina. Měla jsem chuť se obléct tak trochu rozverně a tahle kombinace mé požadavky rozhodně splnila. Rozevlátá karkulkovská sukně s podkolenkami možná budí dojem odvážné školačky a ani motýlí tričko a ptáček na vážnosti nepřidávají, ale co, vážněji zase příště.


Mimochodem v kině jsme byli na nejnovějším Prciček a i když jsem pořádně viděla jen první tři díly a ty další byly už jen čím dál větším zklamáním, tentokrát jsem se v kině docela nasmála a zklamaná neodcházela. Takže pokud máte rádi první díly, tenhle by se Vám mohl líbit taky. Objevují se tam všichni staří dobří známí a celé je to tak příjemně nostalgické s vtipnými momenty. A když jsem si před filmem přečetla, že mám očekávat nečekaný závěr, tak tenhle mě teda absolutně nenapadl :-D

Na čem jste byli v kině naposled Vy? :-)

20 komentářů:

  1. Krásná kombinace, Terko! Moc ti to sluší a zaujal mi ptáček na kardiganu. :) Jinak děkuji za tip na film, já velikonoční pondělí strávila jako účastník rekonstrukce, ale nemůžu se dočkat až to bude hotové a nastěhujeme se. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak ta sukně je skvěláá :) parádní barva :) taky přemýšlím, že vyrazím na Prcičky do kina :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší Ti to:-) Krásná sukně..

    www.czechblondyn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Noo tak teď zvažuji, že bych na to šla taky.. :) první tři díly Prciček jsou nej, taková klasika.. :D a tenhle je dost dobře hodnocenej, tak možná přinutím Ondího.. :D Jinak ti to moc sluší, sukně vážně jako od Karkulky, ale strašně ti sekne! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Já snad na ty Prcičky asi zajdu! :D A na podobnou sukni jsem koukala v Tescu - možná si ji nakonec taky pořídim když vidim jak je hezká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Ájo! Zajdi, bylo to fakt docela dobrý :-) Jo v Tescu jsem si zkoušela podobnou zelenou a taky se mi hrozně líbila, ještě jsem jí tam viděla modrou a puntíkatou... Tuhle mám ale z HMka z nějakých slev.

      Vymazat
  6. Však proč ne, ty Karkulko :) O kině na víkend přemýšlím, takže děkuju za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Terezko - tenhle outfit je ten nejlepší co jsem na Tobě viděla, je vážně skvělý! Škoda jen že trošku zanikají ty balerínky.. Ale jsi kočka, moc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to děkuju moc, Ann! Jsi takový poklad :-) Baleríny zanikají, to máš recht, ale s jinými se mi to zdálo zase jako pěst na oko :-)

      Vymazat
  8. super outfit, máš krásnu sukňu!:-)

    OdpovědětVymazat
  9. pěkná barevná kombinace, ale ta sukně by se mi líbila víc v kratší délce :)
    naposledy jsem byla v kině hooooodně dávno, tuším že na filmu Muži v naději :) ale komedie typu Prcičky ráda nemám..

    OdpovědětVymazat
  10. pekny svetrik a si velmi pekne farebna :)

    OdpovědětVymazat
  11. páni!:O sekne ti to a obzvlášť se mi líbí barva sukýnky :)) jinak doufám že to bude i u nás v kinech též bych se ráda zasmála :D:)))

    OdpovědětVymazat
  12. ano! to jsem tam zapomněla napsat :) že mám jen tašku přes rameno a tam mám i počítač, takže ještě těžká kniha navíc by mně zabila :)

    ale jestli usínáš při knihách tak tě zklamu :) u tohohle usneš hned :) je to dobrý večer :) ale pokud chceš mít něco z děje tak budeš muset být zrovna plná energie :) je to takové nezvyklé - neustále poslouchat a sledovat děj :) mně to chvíly trvalo :)

    OdpovědětVymazat
  13. nice skirt


    kiss
    Erika

    www.myfreechoice.net

    OdpovědětVymazat
  14. Taky se chystáme na ty Prcičky! :)

    OdpovědětVymazat
  15. téééédaa,, podkolenky miluju, sukně užasná, brýle taktéž a dohromady je to naprosto perfekt!!! <3,,chudáci koledníci přišli o hodně..:D

    OdpovědětVymazat
  16. Také se na to s přítelem chystáme jít ,tak jsem zvědavá. V každým případě chválím outfit - strašně se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!