neděle 20. května 2012

Přijela k nám pouť

Dobrá, ne tedy přímo k nám, ale do blízkého městečka. A jelikož tradice je tradice, my jsme tam tenhle víkend nemohli chybět. I když každý rok je to to samé, projdeme celý areál, potkáme pár známých, postěžujeme si, jak je to rok od roku horší, dělá se nám zle jen při pohledu na všechny ty krkolomné atrakce a nacpeme se něčím příšerně nezdravým nebo sladkým a zase jedeme domů. Představte si, že jsem neviděla ani obyčejné houpačky, na místo toho jen samé Tornada, Twistry, Break dancery a kdo ví, jak se všechny ty počmárané a předražené atrakce jmenují. Ale já odcházela spokojená, dostala jsem totiž dvě vystřelené růže, nacpala se langošem a konečně si zalepila pusu cukrovou vatou. A i když poutě už nemají takovéto své kouzlo, já už zase těším na další rok.


A jen pro ilustraci ještě mé odění - tlačenice v davu si žádá pohodlí, tudíž žádné složitosti....



Tak toť malé odreagování a teď šupky dupky, zpátky zalehnout k učení. Pokud trávíte víkend stejně, přeji, ať se Vaše snažení v plné míře projeví a ať už maturujete nebo Vás čekají zkoušky nebo jiné záludnosti, tak zlomte vaz!

18 komentářů:

  1. S tou cukrovou vatou vypadáš šťastná jako blecha :D A já se ti vůbec nedivím :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to jsem, když mi pan "vatař" kolem špejle natočil tak dobrou růžovou :-) :-D

      Vymazat
  2. Moc pěkný outfit!

    www.czechblondyn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Teri, pouťové fotky jsou nádherné, úplně se mi po poutích zastesklo. A ten outfit (ten šátek!), prostě paráda:-)

    OdpovědětVymazat
  4. koukám, že má účast na pouti probíhá dost podobně :D vata, langoš a růže :D já teda ale nikdy neodolám těm předraženým atrakcím :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na pouti už jsem nebyla ani nepamatuju :)) a vatu jsem přitom jako malá tak zbožňoval! jen ty upatlané ruce pak :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Ježiš já nemám ráda poutě.. teda mám, ale vždycky se tam strašně přeplácám těma sladkostma a pak si za to nadávám :D Je to pro mě vážně utrpení chodit kolem všech těch stánků s langošema, pizzama, kebabama, cukrovejma vatama, popcornama atd.. :D A moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ale toto odění se mi velmi líbí! Strašně moc ti to sekne! :) A dostala jsem chuť na sladký popcorn! :D

    OdpovědětVymazat
  8. s tou cukrovou vatou jsi taaaak roztomilá!:) poutě jsem vždycky milovala, jezdili jsme na ně k babičce do čech, pokaždé jsem se těšila, jak si nakoupím žužu a budu ulepená od vaty :D ale před rokem jsem vatu měla po dlouhé době, a už mi tak nechutnala...asi stárnu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem měla kolotoče ráda, ale jen do doby, kdy to začalo být tak šíleně drahé, jak říkáš. A k tvému odění musím dodat, že v jednoduchosti je prostě krása :) Ať ti zkoušky vyjdou ;)

    OdpovědětVymazat
  10. to je ale veklá sukrová vata =) moc ti to sluší, ten šátek je super =)

    OdpovědětVymazat
  11. krásný jednoduchý outfit! :-)
    koukám, že sis dala teda pořádně do nosu, já bych tuhle kombinaci asi domů nedonesla :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Slušelo ti to a moc se mi líbí šátek a kabelka. :) Já jsem letos ani jednu pouť u nás nestihla, ale na kolotoče už moc nechodím, jen na střelnici.

    OdpovědětVymazat
  13. Už sem ti odpovídala u mě, ale raději i tady;) Ano, byla sem to já, přijela jsem zrovna z Prahy, tak příště mě zastav, když budeš mít čas;)

    OdpovědětVymazat
  14. Já spěchala na zmrzlinu, no:D:D Ok, příště:))

    OdpovědětVymazat
  15. sice říkáš, že žádné složitosti, ale pohodlnost, ale je to jeden z outfitů, který se mi na tobě v poslední době líbí nejvíc! :)

    OdpovědětVymazat
  16. skvělej outfit, líbí se mi ty barvy!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!