pondělí 28. května 2012

S nude se nenudím

Tělové odstíny laků na nehty patří už dlouho k mým nejoblíbenějším a v poslední době jsem si pořídila další dva. A jak jsem s nimi spokojená?

Prvním je jeden z odstínů nude kolekce od Essence 04 - iced latte. Dlouho mě lákalo nějaký z nich vyzkoušet, protože jsem na ně zatím četla samou chválu a já těm kladným ohlasům musím dát více méně za pravdu. Odstín je to moc pěkný, světle béžový, chvílemi mi připadá i trochu do světle růžova. Kryl ve dvou vrstvách, měl fajn konzistenci, rychle schnul. Ale nevím, čím to, ale u essencovských laků se mi to poslední dobou stává docela často, že třeba druhý den se mi vytvoří na pár nehtech bublinky a hrbolky. Možná je to chyba lakování, nevím. Jinak ale drží dobře i na nohách už několikátý den bez odlupování, takže celkově jsem s ním spokojená.


Druhým je minicolorama od Maybelline NY v odstínu 31 peach pie, které jsem v Rossmannu objevila už zase za příjemných letních 30 Kč. Je to hodně světlounká barva a už v lahvičce lak vypadal hodně tekutě. Já se ale vyzbrojila trpělivostí a nakonec asi po 4 vrstvách dosáhla hezky krycí vrstvy a kupodivu jsem na zaschnutí nemusela ani čekat půl dne. Sice trochu stékal, ale nic, co bych pak dodatečně neopravila. Za tu hezkou světloučkou barvičku mi to stálo, protože mám přesně pro takové slabost.


Jsem přesvědčená, že tyhle dva odstíny nebudou posledními nude, které jsem si pořídila. Líbí se mi totiž ten upravený a nenápadný vzhled, který nehtům dodají a zvlášť ho oceňuji teď, v období zkoušek, kdy na sebe raději moc neupozorňuji. A co Vy, máte tělové odstíny také tak rádi jako já? :-)

17 komentářů:

  1. ten od essence mám taky, je to miláček :DD nude odstíny jsem si taky moc oblíbila, vypadá to hezky upraveně, i když moje nehty nejsou zrovna krasavci :D a zrovna dneska jsem si taky koupila Maybelline, v sytě růžové, na léto se bude hodit:)

    OdpovědětVymazat
  2. barevné mají něco dosebe ale tělové jsou nejlepší!Ten od Maybelline vypadá skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo 4 vrstvy.. :D no to by mě asi odradila.. :) ale jinak pěkné barvy. Ty Essence jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  4. mně ty od essence prostě nějak nedržej a divně se nanášej, ale barvičky maj hezké to jo... ale coloramu mam ráda a tahle barva vypadá fakt pekně :)

    www.wingedsquirrel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ten od essence mám taky, na nohou mi drží už asi dva týdny:) Ale taky mi dělá bublinky, i druhý co mám z té řady, do hněda. Ale tenhle mi ještě ke všemu ztuhnul nebo spíš zhutněl a blbě se lakuje:/

    OdpovědětVymazat
  6. fuuu 4 vrstvy, neviem či by som vydržala :D

    lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám na léto sice radši výraznější barvy, ale nude lak je prostě klasika a vypadá nádherně! Ale nevím, jestli bych měla nervy na 4 vrstvy :)

    OdpovědětVymazat
  8. já si poslední dobou ty nude odstíny taky oblíbila. Hlavně kvůli práci...ale 4 roky by se mi teda lakovat nechtěli ;).

    OdpovědětVymazat
  9. Já nude odstíny miluju a nejen na nehtech. :) Ale to už ty víš. A docela náhoda, já si včera koupila od Essence z té řady Nude glam odstín Strawberry ice cream (no prostě ten růžový, název si přesně nepamatuji). :)

    OdpovědětVymazat
  10. Oba vypadají dobře, mám ráda takovéhle nenápadné odstíny.. :)

    OdpovědětVymazat
  11. já mám z řady nude od essence trochu tmavší odstín - véce do růžova (iced strawberry cream myslim). :) tyhle odstíny jsou bezva i mimo nehty. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nude laky mam moc rada, hodi se ke vsemu, nehty vypadaji upravene a navic, kdyz se trosku odloupne neni to hned tak videt jako u vyraznych barev.

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  13. Na nude musím mít náladu :) ale jako decentní zkouškový lak je super :)

    OdpovědětVymazat
  14. oba dva laky mám a jsem velmi spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  15. Ja mam rada i nude rtenky, tricka,.. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. mmm,, krásné nehtíčky,, jak z reklamy =) <3

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!