úterý 8. května 2012

Už žádné citrusy!

Ne že bych neměla ráda tropické ovoce, ale radši si pomeranč dám ke svačině než abych si ho pěstovala v podobě pomerančové kůže na stehnech. Jak s celulitidou zatočit je věčné téma, které se stoupajícími teplotami vyskakuje jako noční můra na mysl asi mnoha z nás. A abych s klidem mohla vyrazit v kraťasech nebo krátké sukni, pořídila jsem si na doporučení mé milé kavárenské povalečky jednoho malého pomocníka. Je jím Balea sprchový gel proti celulitidě.


Při jarním brouzdání regály drogerie a zkoumáním podobných výrobků vyvstává na mysl otázka "Může sakra tohle vůbec nějak pomoct, kromě toho, že mi trochu odlehčí peněženku?". A jak si na ní po poctivém čtyřtýdenním používám odpovím? Jednoduše: "Může". Nevěřím v zázračné účinky gelu, který sice osvěžuje, příjemně voní a skvěle pění, ale podle etikety má tak zázračné složení, že bych se jím při opravdovém plnění všech funkcí musela namazat od hlavy až k patě. Oceňuji však obsažená peelingová zrníčka. Ale co dělá tohohle pomocníka tak užitečným je určitě masážní hlavice. Gel se pomocí ní krouživými pohyby aplikuje na problematické partie. Musím se přiznat, že při prvních pokusech jsem se po provedení masáže cítila jako poškrábaná od pořádně zuřivé kočky, ale záhy jsem zjistila, že je potřeba gel nanášet na navlhčenou pokožku, pak totiž vytvoří pěnu a o nepříjemném škrábání nemůže být řeč, ba dokonce se aplikace stala příjemnou. A jeho účinky? Úplného hloubkového zbavení všech nedokonalostí se od něj nedočkáme, ale fakt je ten, že pokožka je po něm nádherně hladká, vypnutá, o poznání pevnější na omak i pohled. Jen si přímo žádá o namazání pořádným krémem, ale to nevidím jako velké mínus, protože to stejně po koupeli provádím tak jako tak. Co ještě dodat? Jen to, že je k sehnání v DM drogeriích v regálu sprchových gelů za 69 Kč.


Takže pokud proti celulitidě zbrojíte, je tenhle gel dobrá pomůcka a pokud se k němu přidá pohyb a správná životospráva, věřím, že vytouženého cíle se dočkat můžete. Pokud se spokojíte jen s ním, alespoň drobné zlepšení se dostaví snad také. Jeho hlavní výhodou je určitě masážní hlavice, ve které tkví jeho přednost. 

Máte Vy nějakého ozkoušeného a osvědčeného pomocníka v boji s pomerančovou kůží?

22 komentářů:

  1. mým nejlepším kamarádem v tomhle ohledu je ledová sprcha.. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá sympaticky a slibně :) Určitě po něm kouknu!

    OdpovědětVymazat
  3. díky za tip, zrovna zkouším nějaký nový krém z Avonu... je fakt, že místo 2x denně ho nanáším jen před spaním a i to někdy zapomenu, ale stejně si myslím, že můj problém je v nedostatku pohybu. netrpím žádnou strašnou celulitidou, jen sem tam nějaká nerovnost, ale na léto je fajn pro sebe něco udělat a cítit se lépe, takže možná tenhle sprcháč vyzkouším - přece jen ta cena není tak hrozná, i kdyby to nemělo zabrat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já to teda nějak moc neřeším, ale jenou jsem měla doma nějaký mlíko od avonu, bylo celkem fajn ))
    ten gel vypadá fajn, možná ho vyzkouším ;))

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Terinko,
    máme doma hrozně malé zrcadlo, takže mě celulitida vůbec netrápí :-))) A sázím boty, že tebe taky ne; ale kdybych viděla tak zajímavé Balea masážítko, taky bych si nějakou tu pomerančovou kůži vsugerovala ;-).
    Pac a pusu...
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Geniální nápad, pryč se zrcadly = pryč s pomeranči! :-)

      Vymazat
  6. Zlatíčko, hned jak ho uvidím tak ho kupuji, protože to je přesně to, co potřebuji. Ani nevíš jak jsem se u moře styděla, když jsem šla po pláži a ty stehna s celulitidou se třásly.. :D Mám jí docela dost, a štve mě. :/
    Moc Ti děkuji za krásnou recenzi a tip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že stydět se nemáš absolutně za co! Ale zkus ho, třeba se Ti taky zalíbí :-)

      Vymazat
  7. Že bych ho taky přidala do své procedury? :-D Asi jo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty snad ani tento produkt nepotřebuješ:-)
    Podle všech dostupných fotek na blogu shledávám že jsi velmi pěknou dívkou bez jakýchkoli vad na kráse..

    www.czechblondyn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to si milý, ale to je asi vážně zdání. Ale každopádně si mě moc potěšil :-)

      Vymazat
  9. minulý rok jsem si koupila gel od dermacolu a k tomu masážní hlavici...vydtželo mi to asi dva týdny, a potom jsem na mazání tak nějak zapomínala...a taky jsem lenoch :D kůži to určitě hezky napne a v kombinaci s masážemi i hezky prokrví, ale nevěřím, že by to nějak zázračně pomohlo...maličko asi ano, ale už jsem se smířila s tím, že celulitida mě nikdy úplně neopustí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když v pohybu nejsem důsledná, tak v tomhle aspoň trochu, i když by to mělo být teda sakra naopak :-D

      Vymazat
  10. Terezko, ďolíky na kůži mě trápí poslední dobou taky, ale bohudík tu mám Tebe a Ty poradíš - vždy a občas i bez optání se na radu. :) Díky za tenhle super tip, cena je víc než přijatelná, pokud se mi pomerančová kůže redukuje alespoň o trochu. :P

    OdpovědětVymazat
  11. Možná bych tímto gelem mohla nahradit ten dodělaný Loccitane.. tohle je pro mě určitě stokrát přijatelnější cena :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. diky za perfektni clanek. balea je levna a uz jsem se taky mnohokrat presvedcila, ze ucinna! ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem zkoušela gel na celulitidu od Baly a celkem to pomohlo (nebo to bylo jen mé zbožné přání... Kdo ví. :)). Asi ho vyzkouším, jinak používám gel s masážní hlavou od Garnier. A co 100%-ně zabírá na celulitidu je vacu-shape. Chce to chodit tak 2x týdně a zpevní se pěkně nohy, zadešek a bříško. ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Nevíš, jestli se dá ta hlavice odštoubovat a dolejt tam jiný sprchový gel po vypoužívání tohohle?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to půjde, sama to totiž mám v plánu :-D

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!