středa 9. května 2012

A zase ty květy

Zdravím Vás!

Jak vidno, tyhle divoké kalhoty u mě teď bodují, mám chuť si je obléct pokaždé, když mě ráno tahají z postele sluneční paprsky, třeba jako dnes i o víkendu. Skamarádila jsem je se svetříkem ze sekáče a mám dojem, že si celkem porozuměli....


A protože jsem o víkendu zavítala i do pár obchodů, nezůstane ani Vašemu zvídavému oku utajeno, co společně se mnou odcházelo. V Mixeru, kde je na spoustu letních bot citelná sleva, jsem ukořistila béžové sandálky, které se v parnu rozhodně neztratí a radost mám hlavně z toho, že byly zlevněné na pouhé dvě stovky. A v HMku jsem pak neodolala kalhotám, ve kterých se Vám jistě brzy předvedu. Mrkněte, mají je i v jiných barvách a taktéž za příjemný peníz....


Čím jste si v poslední době udělali radost Vy? :-)

24 komentářů:

  1. ty květované kalhoty se mi na tobě strašně líbí :) já jsem si v poslední době udělala radost letníma šatičkama v lososové barvě a balerínkama s mašličkou :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten svetr a kalhoty, boty všechno boží :)

    OdpovědětVymazat
  3. Terezko, děláš mi jen chutě, už abych měla své penízky k narozeninám a rozšoupla se. kalhoty i botky se mi velmi líbí, tak bych si alespoň jednu část pořídila, pokud svolíš. ;P

    jinak květované kalhoty Ti sluší, "jen kveteš". ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný, sluší ti to :))

    OdpovědětVymazat
  5. I adore your ombre cardigan, so cute!

    Xx,
    Saritschka.

    OdpovědětVymazat
  6. wau, já chci taky na nákupy!!! asi vyloupím banku a pujdu obnovit šatník... !:D

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Teri,
    musíš mi teď něco slíbit - tyhle kalhoty už, prosím, neměň za žádné jiné! Chci je na tobě vidět POŘÁÁÁD, mám pro ně (i pro Tebe samozřejmě) velkou slabost ;-).
    Kouknu na Tebe a Tvé kalhoty a mám hned lepší náladu!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá, už jen kvůli Tvé dobré náladě jejich nošení ještě zvýším :-)

      Vymazat
  8. Sakra! Potřebuju balerínky nebo něco ještě letnějšího a zrovna Mixer jsem včera prošla bez povšimnutí! :D Tak snad tam do úterka něco zbyde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No i já o víkendu už měla problém mezi posledními kousky najít svou velikost, ale na tu tvou malou nožku se tam nejspíš ještě něco najde :-)

      Vymazat
  9. Skvělá kombinace a svetřík je úžasný! :) Na kalhoty jsem koukala, ale nepřišly mi moc kvalitní (ale za tu cenu zase nemůžu chtít zázraky, že :)), ale botky jsou úžo žůžo. Těším se na outfity! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za tři stovky, že... Mě upoutaly hlavně vzorem :-) Děkuju, taky se moc těším, až to všechno odzkouším :-)

      Vymazat
  10. Ty kalhoty jsou skvělé, ale přítel říká, že si můžu vzít rovnou pyžamo :D

    OdpovědětVymazat
  11. Kalhoty už jsem chválila, takže dnes je na řadě svetr, který je fantastický!!! A úlovky jsou super - na kalhoty už jsem na netu koukala. líbí se mi v téhle a v růžové, tak třeba si je pořídím. je fakt, že za tu cenu... :-) a boty jsou úžasné! asi budu muset do Mixeru nakouknout, loni se mi rozpadly sandály :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud to byla stejná barva, tak se mi ve skutečnosti zdála trochu víc do červena než do růžova, ale na mou barvoslepost nedej :-)

      Vymazat
  12. No víc než porozuměly, moc ti to sluší, Terezko :) Já jsem si koupila ony úžasné kraťásky a pořádnou radost si udělám až po zkouškách ;) Měj se hezky a užívej si těch krásných kalhot (obou) ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Terezko já padám, svetr je DOKONALÝ :-O
    (To víš, já a ombre..:))

    Já dnes nechala v drogérce asi pět stovek za krém, makeup a něco na vlasy, takže si toho z wishlistu moc nekoupím, ale udělalo mi to radost, krém krásně hydratuje a to já potřebuji jako sůl. :)
    Pusu a objímám! :)

    OdpovědětVymazat
  14. právě u tebe jsem se inspirovala a rozhodla se ty šneky upéct. :D ale bohužel nevypadali tak jako ti tvoji, nebo u Pavly z drobečků :D těsto jsem nebyla schopná ani smotat do toho válečku :D nikdo by nepoznal, že ty placky měly být šneci ...ale chutnali výborně, to bylo jejich jediné plus :D

    OdpovědětVymazat
  15. Jsou skvěle...ty v nich zařís))

    OdpovědětVymazat
  16. ty kalhoty jsou uzasny, mrzi me, ze jsem si je taky nekoupila:)
    http://sienastyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!