pátek 15. června 2012

Barevné lakování

Krásný pátek!

Sluníčko nám pomalu vykukuje a tak je čas přivítat ho nějakými veselými barvičkami. Já se o to v posledních dnech snažila svým barevným lakováním. A jaké laky to byly bych Vám teď ráda ukázala.

Lak Miss Sporty v odstínu 33 mám doma už pěkně dlouho, ale stal se mým velkým oblíbencem. Barva je krásně sytá a výrazná, navíc parádně vynikne už v první vrstvě. Jeho dlouhá přítomnost v mé lakovací výbavě značí velmi dlouhou výdrž bez zasychání a toho si docela cením. Bez odlupování vydržel skoro týden na rukách a na nohách ještě o mnoho déle. Takže pokud jste na růžovku, můžu Vám tenhle lak jedině doporučit.


Dalším je zase parádní oranžová. Je jím lak Classics Charming odstín 67, který není až tak běžně dostupný, já na něj narazila náhodou v zapadlé malé drogérii a stál asi dvacku. Okamžitě mě zaujala ta krásná výrazná barva. Při prvním lakování jsem byla ale dost zklamaná, nadělal mi totiž na nehtech dost podivné cucky a hrbolky, ale nejspíš to bylo způsobené mou rychlou aplikací, protože při dalších pokusech se nanášel bez problémů. Sice se bez nadlaku začnou po 2-3 dnech odlupovat konečky, ale stejně je to můj letní favorit.


A posledním je výrazná zelená, na kterou jste se mě i některé z Vás (ty s ostřížím zrakem) teď nedávno ptaly. Oblíbená Miss Selene v odstínu 216 se taktéž hůře shání, většinou jí mají v drogeriích Teta a stojí jen pár korun. Já sama na tuhle barvu sbírala odvahu pořádně dlouho, ale nakonec jsem našla způsob, jak je pro mě snesitelná, a to, že jsem jí na většině prstů přelakovala ještě úzkým zdobícím bílým lakem. Můj soukromý název tohoto vzhledu je Shrek za plotem. K laku samotnému nemám zase větších výtek, protože ač je to celkem tekutá neonka, lakování nebylo nijak složité, neprosvítající barvy jsem dosáhla ve 2-3 vrstvách a jeho výdrž byla asi 5 dní.


A co Vy, lakujete také rády výraznými odstíny?

14 komentářů:

  1. Jéé, ten lososový poznávám :)) Mám ho teď na nohách (s top sealerem) už skoro dva týdny a drží jako přibitý :)

    OdpovědětVymazat
  2. hodně podobný odstín tomu prvnímu mám, akorát od maybelline:) ten je můj nejoblíbenější:) ale co bych dala za to, aby mi nějaký lak vydržel týden....všechny se mi loupou už po 2 dnech, mám hodně nekvalitní nehty, jak papír:/

    OdpovědětVymazat
  3. Ooo, ten růžový je úžasný! Já jsem na růžovou prostě ujetá a nejen na lacích. :) A Shrek za plotem se mi moc líbí, super nápad!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten první růžový vypadá dobře! Celkově si myslím, že laky od Miss Sporty jsou velmi dobré, co se týká výdrže, akorát mi přijde, že o tom nikdo moc nemluví/nepíše... :)
    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky proti nim nemůžu absolutně nic říct :-) Kolikrát bývají v akci (teda v Rossmanu je nejčastěji kupuju když je mají za 30 Kč nebo kolik), mají moc hezké barvy :-)

      Vymazat
  5. jsem ráda, že propaguješ lak miss sporty- ač tuto kosmetiku celkově nemusím, jejich laky zbožňuju. kupuju ty rychleschnoucí, stačí jedna vrstva, mají dobrou výdrž a kolikrát mají v rossmannu akci 2 za 45,-, takže co víc si přát:) jo- aby se o nich víc psalo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si Miss sporty kupovala hlavně dřív, když jsem se nikam nedostala a u nás jinou kosmetiku neměli, ale žádná pecka to fakt nebyla, ale u laků jsem mile ráda zůstala, s těmi taky žádný problém nemám :-)

      Vymazat
  6. Ta zeleňoučká je super! Přesně takovej by se mi hodil. :)

    OdpovědětVymazat
  7. nádherné laky <3 někdy opravdu trpím když já mám gelovky a lakovat se takovými krásnými laky nemůžu :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, Terezko, to jsou krásné barvy. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné nehtíky..máš super nápady!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!