pondělí 25. června 2012

Mé nehty se neobejdou bez...

následujících propriet, které si oblíbily nejen ony, ale i já. A teď je na čase, abych je ukázala i Vám.


Mým nerozlučným společníkem je odlakovač Ebelin z DM drogerie, který si tam kupuji pořád a pořád. Vyhovuje mi hlavně jeho aplikace - stačí přiložit vatový tampon a zmáčknout, žádné složité klopení a polévání, tohle zvládnu i jednou rukou, když je ta druhá upatlaná od laku. Nemá oproti jiným odlakovačům, se kterými jsem měla tu čest, tak příšernou "vůni". Poradí si i s pěkně zapeklitými úkoly jako jsou třpytkaté laky i ostatní zapeklitosti. Balení mi při lakování minimálně jednou týdně vydrží docela dlouho a stojí asi 40 Kč.


Řeknu Vám, mé nehty jsou často vážně v bídném stavu - třepí se, odlupují po částech a lámou. Tedy pokud zrovna nepoužiji tenhle lak z Avonu. Používám ho jako podklad před každým jiným lakem, schne rychle a jeho účinky jsou vážně znát. S jeho používáním se stav mých nehtů vážně zlepšil a už se nemusím bát oloupat si pomeranč nebo vyvádět jiné nehtové psí kusy.



Mou druhou rukou je tahle šikovná pomůcka, kterou vlastním už táááák dlouho - korekční pero, či jak ho nazvat. Jeden konec je suchý a tvrdší a druhý býval napuštěný odlakovačem - tuhle schopnost s řadou použití sice ztratil, ale v odlakovači ho namáčím já a slouží stále jako nový. Jsem totiž takový doveda, který se dokáže zapatlat od laku pomalu od hlavy až k patě, takže tohle pero je pro mě určitě moc užitečná věc. A pokud by něco takového chybělo ve Vaší výbavě a Vy po ní zatoužili, podobných per je na trhu jistě více - třeba od Essence.


Tenhle oblíbený Top sealer už nedám z ruky. Po všech těch kladných i méně nadšených ohlasech jsem si ho konečně pořídila a dobře jsem udělala. Nikdy jsem neměla nehty tak blyštivé, pevné a navíc lak na nich udrží i mnoho déle. Pravda, že se někdy stane, že mi od spoda trochu lak stáhne, ale jindy zase ne. To je jediná výtka, jinak si ho nemůžu vynachválit.


A poslední pomůcka sice není tak nezbytně nutná, ale jsem ráda, že jí mám. Zdobící sada razítka a destiček, pomoci nichž si čas od času nehty ráda zkrášlím. Zprvu mě to stálo dost nervů, než jsem se s ní naučila, ale šikovní jedinci se zaučí jistě rychleji. Samotná sada stojí kolem padesáti korun a dál se k ní dají dokupovat i další destičky. Pro ilustraci jsem se snažila i nafotit celý postup aplikace, ve výsledku to vážně není tak složité.


A nakonec ještě pár výsledných vzhledů nehtů, kterého jsem se zdobící sadou dosáhla

































A bez čeho nedají ani ránu Vaše nehty? :-)

19 komentářů:

  1. razítkovač mám takyyy :) ale máš tedy hezčí značky :) a než jsem se s tím pořádně naučila :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi šikulka, ten setík vypadá vážně dobře a tvé nehty s ním vypadají božsky! :) Já bych to asi nezvládla, jsem hrozný tele.

    OdpovědětVymazat
  3. ty razítka vypadají moc pěkně, ale jak se znám tak v mém podíní by to pěkné rozhodně nebylo:D

    OdpovědětVymazat
  4. Takový pero by se mi taky hodilo, sice se málokdy čárnu vedle nebo zajedu moc do kraje, ale když už, tak pořádně:D A vatovou tyčinkou to je pak odstraňovat docela peklo:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už se zlepšuju :-D Ale jako naschvál se vždycky nejvíc zaprasím od toho nejtmavšího, co jde nejhůř dolů :-D

      Vymazat
  5. Jak to že tie pečiatky všetkým fungujú iba mne nie

    OdpovědětVymazat
  6. Razítka na nehty mi také nefungují:(

    http://misknap.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. já ty razítka furt sháním a ty přijdeš s tím, že je mají v essence za 50 Kč? :D utíkám je tam koupit, děkuju moc za tip, teri! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná víc, nevím to jistě, už jsem je kupoval před rokem a jestli mám na něco vážně mizernou paměť, tak to jsou ceny :-D

      Vymazat
  8. bezva razítka + díky za tip na svrchní lak a korekční pero. :)

    OdpovědětVymazat
  9. tie razítka od essence mám doma ale teda že vôbec mi to s nimi nejde :D ! skúšala som to asi 20x ale nič. Nespravila by si nejaký tutoriál? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mohla bych se o něco takového pokusit, ale neslibuji :-) Ale návod je třeba i v tomhle videu http://www.youtube.com/watch?v=l1StrY7z9QE

      Vymazat
  10. ten odlakovač má vážně praktické balení, asi se po něm podívám :-)) a souhlasím - top sealer od essence je skvělý!
    jinak se Ti povedly narazítkovat hezké vzory! :-) taky jsem si ten set chtěla koupit, ale se svou šikovností bych potento i tohle :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Díky za tip namočit korekční tužku do odlakovače, to mi nenapadlo. :) A jinak s top coatem od Essnce mám to samé, občas se mi odloupne kus laku na nehtu a občas opravdu drží. S Laky od OPI Essie nebo Mayelline Colorama se mi to nestává, ale s těmi od Essence bohužel ano.
    A narazítkovala jsi pěkné motivy, taky to už musím zkusit. :)

    OdpovědětVymazat
  12. jůů razítkovač si koupím! a ten top sealer taky dlouho plánuju :))

    OdpovědětVymazat
  13. Tyjo, obdiv! S těmi razítky mi to taky moc nejde, přijde mi, že má stěrka je špatně vyrovnaná! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tyjo, to by se mi hodilo ty razítka. To prodávají normálně v každé drogérce?? Na to musíš mít nějaký speciální lak? Nebo obyčený lak, který doma už třeba mám?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viděla jsem to asi jen v Rossmannu, ta základní sada razítka, stěrky a jedné destičky stojí nějak do 60 Kč pokud se nepletu a pak se dají dokoupit další destičky s dalšími vzory, ty jsou už levnější. Jinak jsem něco podobného nedávno zahlédla u jedněch vietnamců, ale s tím nemám zkušenost, do jaké míry je to funkční :-) Jinak laky na to prodávají speciálně na to, ale nemám z nich ani jeden a používám jakékoli jiné :-)

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!