neděle 3. června 2012

Podezřele krátké

Však víte, nedávno jsem si pořídila krajkové kraťasy. No v tomhle případě by možná bylo lepší říct kraťásky, protože jsou opravdu hodně krátké. Proto jsem taky hned od jejich koupě sbírala odvahu někam v nich vyrazit. Nakonec jsem jejich premiéru vyřešila tak trochu snesitelněji, tedy společně s černými punčochami. Ty jsou pro mě něco jako obranný štít, nepřipadám si tak strašně obnažená jako kdybych si kraťasy oblékla na holé nohy, ale snad se brzy dopracuji i k téhle variantě... Černou jsem chtěla alespoň trochu rozsvítit béžovou a červeným sáčkem.






















A takhle oblečená jsem včera s drahým vyrazila do kina. Nakonec jsme si vybrali Cohenům film Diktátor a pro mou mrzutou náladu byla rozhodně dobrá volba. I když se mi obecně líbí trochu jiný druh humoru, nemůžu říct, že jsem se celou hodinu a půl v kině nesmála i dost často nahlas, až mi málem popcorn zaskočil. Takže pokud třeba nad tímhle filmem váháte, já se přimlouvám za to vyrazit na něj :-)

28 komentářů:

  1. jsou krátké, ale tobě s tak krásnou postavou sluší:)příteli tě musí všichni chlapi jen závidět, měl by si tě pořádně hlídat! :) to jsou ty z háemka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, neblázni, to né, ale řeknu mu to :-D Přesně tak, ty z HM :-)

      Vymazat
  2. sú krásne, tak isto ako ty v nich :P skvelo sa ti hodia

    OdpovědětVymazat
  3. Také to tak s těmi silonkami dělám, s nimi je všechno přijatelnější, ale myslím, že se nemáš čeho bát, máš super nohy:)

    OdpovědětVymazat
  4. to červené sako ti táák strašně slušíí !!:)) Taky sem vyrazila do kina akorát na aveengers :D:)..

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslím, že vypadáš skvěle, a rozhodně se není čeho bát - jen počkej, až zas bude třicet stupňů (doufám, že letos bude!) s radostí si je oblékneš :) A červená rtěnka ti hrozně sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  6. naprosto Tě chápu, taky vždycky radši začnu pomaloučku polehoučku a punčochy jsou v tomhle případě skvělá volba, i když si myslím, že se vůbec nemusíš stydět vyrazit i bez nich ;-) sluší Ti to :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já Cohena od jeho Bruna nemám ráda :D takže tenhle film asi nepřichází v úvahu, i když věřím, že už se zlepšil.. :) jinak kraťásky jsou úžasné a myslím, že se nemáš čeho bát, tvé nohy jsou luxusní, takže je pěkně vystav na odiv! ;)

    OdpovědětVymazat
  8. TY kraťásky jsou moc hezký a sluší Ti, myslím, že Ty se té délky vůbec obávat nemusíš a to i bez punčoch. :)
    A jako vždy, můj obdiv patří tvým vlasům,doufám, že si taky takové vypěstuji. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš nožky jako lanka (čímž samozřejmě nemyslím špinavý a chlupatý, jak by řekl můj tatínek, ale krásné a štíhlé), takže se nemusíš vůbec obávat je odhalit! :)

    OdpovědětVymazat
  10. U nás bolo včera zima tak ako dnes takže ... to máš fajn že si môžeš vysť v kraťasoch vonku ...

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé kraťásky, mám objednané podobné... Mimochodem s nohama a jejich barvou, přítel viděl moji fotku v kraťasech z posledního postu a pravil: Co ty bílý nohy?! Holt žádná nejsme dokonalá. Ale souhlasím s Luckou, určitě se neboj svoje odhalit ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Tahle kombinace se mi vážně moc líbí a tobě sluší. :) Jinak díky za tip na Diktátora, snad si na něj brzy udělám čas.

    OdpovědětVymazat
  13. Holky, díky, tolik chvály si mé nohy vážně nezaslouží :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Však máš pěkný nohy, klidně je ukazuj :-D ale asi bych taky měla jisté zábrany si vyrazit v takhle krátkých kraťáskách :-))

    OdpovědětVymazat
  15. Ty bys mohla chodit i ve spoďárách Terezko, máš super nohy :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc se mi líbí to červené sáčko, sluší ti! :) A na Diktárovi jsem taky byla a líbilo se mi to, i když mám také ráda jiný humor. Ale bylo to super zábava na relax. :)

    OdpovědětVymazat
  17. teda Teri supeer :) kraťasy jsou fakt ultra krátký, ale zrovinka u Tebe v tom nevidím problém :)

    OdpovědětVymazat
  18. Teri, to je postavička radost pohledět! Můžeš si dovolit kraťásky klidně ještě kratší ;-). Kdybys v kině seděla přede mnou, tak bych se snažila očíhnout tvůj styl a z Diktátora bych nic neměla. Popravdě, myslela jsem si, že je to pěkná pitominka, ale když se za něj přimlouváš, příští víkend na něj zkusím zajít. Kdyby pro nic jinýho, tak aspoň si dám načos a popkorn a kolu a barevný bonbónky ;-).
    Měj se krásně. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivi, pitominka to sice je, ale na nějaké složitosti jsem neměla náladu ani sílu a u takového nenáročného filmu jsem si krásně odpočinula :-) Ale za nachos, popkorn i kolu výprava do kina rozhodně stojí, snad nenatrefíš na sladký, ve kterém bude zase namíchaný slaný - fůj...

      Vymazat
  19. Terkom, ty si s tvojí postavou můžeš v pohodě tyto kraťásky dovolit nosit i bez punčoch, jsou opravdu skvělé stejně jako tvoje postava. :) Navíc to červené sako je super a červená ti moc sluší.
    Na diktátora bych klidně zašla, ale celý tento týden jsem na "roztrhání" a ten dálší nevím, co vůbec bude. ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Mám taky takové ale když vidím jak krásně v nich ty vypadáš tak to asi odpískám si je vzít :)))

    OdpovědětVymazat
  21. Jéé, Gabi, nebuď blázen :-) Kraťasy určitě nos, jsem si jistá, že Ti budou moc slušet :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Nadhera, nadhera...a ty boticky jsou taky naprosto senzacni!
    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!