úterý 26. června 2012

Řekni, kde ty kytky jsou....

Zdravím Vás!

Kalhoty poseté květy už nějaký čas ležely ve skříni bez povšimnutí, kde vyčkávaly snížení rtuti teploměru. A dočkaly se. Takže když se zase ochladilo, musím si jich užít. Dokonce jsem kvůli nim zase po čase vzala za vděk i černou, které se přes léto spíše vyhýbám. A řekla jsem si, že by ta černota snesla i trochu oživení a doplnila ji tedy oranžovou aktovkou od přítele. Na kalhotách je totiž taková barevná škála, že mi přijde, ať zvolím jakoukoli barvu, tak se většina na vzoru opakuje.



















Pokud náhodou nebudete zítra vědět, co s palci, můžete mi je trochu přidržet, protože se vydávám do školy na (snad) poslední zkoušku. A že to bude tvrdý návrat k realitě po třítýdenním poflakování, to Vám snad ani vykládat nebudu. Ale takové školní odloučení má i své výhody, skoro jsem zapomněla, jak se stresovat, ale jsem si jistá, že hned zítra si na to v plné parádě vzpomenu.

Tak mějte krásný den!

25 komentářů:

  1. Krásná kombinace, kalhoty jsou jednoduše super a moc ti sluší! Navíc kabelka outfit pěkně rozsvítila. :)
    Budu držet palce a poradím ti jednu věc. Od doby, co jsem se na vejšce si vsugerovala, že tu zkoušku (jakoukoliv i státnice) dám stůj co stůj, tak jsem vše pak udělala napoprvé. Takže i autosugesce podle mě funguje. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, za radu i pochvalu :-) Já mám ale takový pocit, že když jsem šla na zkoušku s pocitem, že ji udělám, tak to dopadlo opačně, tak jsem si to asi vsugerovala špatně :-D Naopak, když jsem byla vyklepaná jako ratlík a nevěřila si ani za mák, tak jsem byla spíš překvapená. No takže zítra budu vyklepaně sebejistá a zákonitě to vyjít musí, ne? :-D

      Vymazat
  2. moc Ti to sluší a palce určitě držím :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Celý outfit je úžasný, ale najviac sa mi páči tá taška. Nevieš že z akého obchodu je? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Je ze z prodejny bižuterie a doplňků Six

      Vymazat
  4. ..a baví te Tvá vysoká škola?Kristýnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teď když se blíží ty dlouhé prázdniny, tak celkem jo :-D Teda člověka, kdo by mohl říct, že ho škola baví, aby pohledal, ale i když mě to prudí a pořád na ní nadávám, tak jinde by to asi lepší nebylo a když zrovna látce rozumím, tak mě to baví :-)

      Vymazat
  5. ty kalhoty jsou skvělé. :) zítra držím palce, pěsti a vše co mám, ať se zadaří. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Za prvé - zítra hodně stěstí! Za druhé - tahle kombinace je naprosto geniální! Za třetí - utvrdila jsi mě v tom, že šedé mel byli správná volba! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za prvé - Ti moc děkuju a za druhý - doufám, že Tě melky nebudou dřít na palci jako mě :-)

      Vymazat
  7. páči sa mi ako si to pekne pokombinovala a ešte to rozsvietila tou taškou :) všetky palce hore :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty kalhoty jsou prostě super, na léto ideální vzor :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kalhoty jsou fakt super a já pevně věřím, že to co se ti líbí a máš ráda stojí zato zkombinovat s čímkoliv a jakkoliv často ;) Skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  10. Strašně ti to sluší, máš krásný vlasy! Na zkoušku.. v našem školství mám pocit, že stačí jít tam s dostatečně sklopenýma ušima, protože učitelé si chtějí hlavně dokázat, že ONI jsou páni. :-( Jinak já beru před ZK homeopatika, abych se uklidnila a nelítala na WC :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky :-) Myslím, že zítra budu mít sklopený uši až až, takže doufám, že to bude stačit :-D

      Vymazat
  11. Ty kalhoty jsou prostě boží a ty v nich jsi nejbožejší! :) Strašně ti to sekne! A zítra budu držet všechno co mám, aby to dobře dopadlo.. :) jako odměnu budeš mít moji páteční návštěvu! :* :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, boží Klári :-) Už startuj "bájsykl" a nech si vyhládnout :-)

      Vymazat
  12. jo oranžovou kabelkou od přítele...já to pochopila jako přítelovou oranžovou kabelkou a říkala jsem si "cožeee?" :D a palce budu držet klidně všechny čtyři :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta kombinace je úžasná :) Díky té černé kalhoty hezky vynikli a ta oranžová kabelka to hezky rozzářila :) Budu držet palce :)

    OdpovědětVymazat
  14. tahle kombinace oblečení se mi líbí ze všech tvých snad nejvíc:)) ta kabelka to krásně doplnila, a navíc tady máš i moc pěkné dlouhé vlasy ( které můžu jen tiše závidět:D)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!