pátek 22. června 2012

V lese, jooo, v lese....

Má záliba v barevných kalhotách trvá, pokračuje a nekončí, a proto dnes další fotky v nich. Také jsem konečně vytáhla košili, kterou jsem se společně s nůžkami tak trochu vyletnila a přesně takhle plánovala ji nosit - slušňácky zapnutou až ke krku a s korály pod límečkem. A vůbec, znáte praktičtější účes pro letní dny? Já se teď skoro jinak než bez vyčesaných vlasů nepohybuji, protože ta má hříva hřeje pekelně. A fotky foceny tentokrát v lese, kde budu za týden strašit děti v rámci pohádkového lesa na dětském dni. A pokud si výslednou masku zase nerozmyslím (jako asi už  stopadesátkrát), budu se tam s caparty veselit zahalena v podobných barvách a odění. Ale to se Vám ještě jistojistě ukážu :-)


























Mějte báječný víkend! Ten můj bude celkem napěchovaný, třeba zítra vyrážíme do Prahy na Apetit piknik (o prvním ročníku jsem psala už tady), nechystáte se tam také někdo? Pokud ano a budete tam náááhodou dřív než já, nechte mi tam nějakou tu dobrotu :-)

18 komentářů:

  1. Ten límeček do špičky je super a asi si takhle nějakou košili nebo triko taky vyletním, je takový teplo, že už nevim co nosit, abych se neupekla:)) Že budeš Červená Karkulka?

    OdpovědětVymazat
  2. ty korálky pod límečkem jsou boží, sluší Ti to :-))
    nejedu :-( doufám, že nám to zdokumentuješ!

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. asi taky budu brzy letnit oblečení! :D
    a drdol je ta nejlepší věc na léto! teda hned po ice coffee, melounu, zmrzlině.. a no radši končim :D

    OdpovědětVymazat
  4. Absolutně perfektní model :) Košilku sis vylepšila na jedničku. Taky mě to moje i když ne moc dlouhé háro šíleně hřeje...

    OdpovědětVymazat
  5. Báječná kombinace, opravdu super - barevné kalhoty, bílá košile a ladící korále spolu s malou kabelkou se mi moc líbí! :)
    Užij si Apetit piknik a dej mňamky i za mě. :) Já se z Prahy vrátila včera...

    OdpovědětVymazat
  6. teda takový drdol je fakt super a sluší Ti :) jak ho děláááš? :) jsem zvědavá na Tvůj kostým, ale pokud to budou stejné barvy jako tuty, tak mě napadá Maková panenka :) že by? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, nad Makovou panenkou jsem taky přemýšlela, ale pro toho mého Emanuela se nikomu nechtělo vyrábět kostým :-D A ten drdol dělám takhle -> http://mujblondblog.blogspot.cz/2012/01/uz-se-umim-ucesat.html

      Vymazat
  7. těším se na článek z pikniku, užij si i dětský den a přidej fotku. :)

    moc ti to sluší - včetně těch vyčesaných vlasů, které jsou i praktické. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Povedené Terinko! Ta košile je super. To mi připomíná že už asi půl roku se po nějaké (ať už krátké nebo dlouhé) taky sháním :D a kde budeš na tom dětském dni? není to tady někde u nás..? že bych se na tebe přišla podívat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Klári... Já tuhle košili snad i zdědila po mamce a sam o sobě byla docela šílená a nenositelná, ale takhle se mi líbí, jinak nějakou kloudnou taky potřebuju, ale většina mi nesedí.... A ten dětskej den bude příští sobotu ve Fífove rodné vísce v lese a pak čuník na rožni a tancovačka na hřišti, tak přijďte! :-)

      Vymazat
  9. Košile slušňácky zapnutá až ke krku Ti moc sluší. A červené korály nádherně ladí s červenými kalhotami, super outfit!

    OdpovědětVymazat
  10. Moc Vám všem děkujuuuu za milá slova!

    OdpovědětVymazat
  11. je to nejlepší letní účes:) já mám ale tu smůlu že mi nesluší - mám odstáté a velké uši :D ale ani to mi nebrání tak chodit:D

    OdpovědětVymazat
  12. krásné!!..to se mi moc líbí...M*

    OdpovědětVymazat
  13. Kočka! :) Škoda, že mi s vlasy nejde udělat něco podobného, vždycky jsem vám záviděla, že si je můžete takhle "ulíznou" z čela a nevypadáte u toho jako debílek (tedy jako já, když to udělám) :D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!