pondělí 22. července 2013

15 divných věcí o Téře

Blogosvět se hemží různými tagy, jen já povětšinou zůstávám jen jejich pasivním čtenářem či divákem. Ale naposledy jsem se u jednoho na blogu u Jíti pobavila, že jsem si řekla, že se do něj pustím i sama. Líbil se mi, že může být i tak trochu divno-švihlý, a tak jsem se jednou zase pokusila být rádobyvtipná a pár nejapných slov na sebe bonznout:-)


1. Jaká je tvá přezdívka, kterou používá tvoje rodina?


Můj děda je mistr v udělování přezdívek, takže když jsem byla menší, byla mi přidělena taky jedna. Říkávali mi Terdusíčku, později už jen Dusíčku. Nebo taky Téra okudlaná ("to ?Habukuk? z ní udělal okudlanou Téru" ze Strašidýlka z vikýře). A ta Téra už mi tak nějak zůstala, jak jste si mohli všimnout :-) 

zdroj
2. Jaký máš zlozvyk?


Určitě hned několik. Namátkou mám třeba v oblibě nechávat v oknu prohlížeče otevřených milion panelů, prohlížet toho strašně moc najednou a pak to nezavřít. 

3. Máš nějakou fóbii?

No jééjej, jsem chodící směska několika různých fóbií. Šílím z myší, hrůzou mi stávají vlasy na hlavě v blízkosti nějakého opeřence (zvlášť při mém soužití s tak drzými vrabčáky), a co teprve když se spojí pro mě něco tak strašlivého jako myš a křídla a vznikne z toho netopýr! Jeden se nám navíc  na zahradě usadil pod pergolou, takže je jasné že tam já celé léto nepáchnu.... Mimo ptáky a hlodavce se děsím třeba výšek a nebo kotrmelců.


4. Jakou písničku si nejradši prozpěvuješ?

Jak to tak většinou bývá, tak to bývá většinou to zaručeně nejblbější, co za ten den zaslechnu. V posledních dnech to bohužel byla jedna nablblá reklama na Albert, kde všichni nadšeně opěvují čerstvou zeleninu a ovoce. A nebo se stačí jen mihnout kolem rádia, kde zní Chinaski (které jinak moc nemusím) se svým dávným hitem Punčocháče a už je to jasné - celý den mi v hlavě zní "kdybych věděl, že je to poprvé, tak bych tolik nepospíchal... kdybys tolik nepospíchal, sundala bych si punčocháče" :-D 


5. Co tě dokáže vytočit?

Kdeco, jsem docela vztekloun. Třeba když v MHD stojí kupa namačkaných lidí a na každém druhém dvojsedadle sedí jediný člověk u uličky, aby se čistě náhodou trochu toho místa neutvořilo. A tak celkově se vztekám při velké koncentraci lidí, těch nablblých obzvlášť. Ale to je asi normoš. 

6. Řekni jednu věc, kterou děláš, když jsi nervózní.

Vrtím se, ošívám se, kejvu nohama, rudnu jako rajče a to vše nejradši v kombinaci manuální demolici čehokoli, co je po ruce - třeba cupování cucků papíru nebo devastování kancelářských sponek.


7. Na které straně postele spíš?

Postel mám přiraženou ke zdi. Dřív jsem spávala směrem do pokoje, nedávno jsme si to s přítelem prohodili a spím u zdi. A kupodivu se mi tam docela líbí, až na pár čutanců hlavou do zdi ve spaní.


8. Jaké pití si objednáváš v restauraci nebo v baru?

Toť různé. Když figuruji jako řidič, tak jemně perlivou vodu nebo třeba zelený čaj. Jinak si v podvečerních hodinách objednám kde co - pivo (většinou jen nějaké polotmavé třeba), dvojku bílého nebo nějaký koktejlíček k uskrávání.


9. Jaký byl tvůj první plyšák a jak se jmenoval?

To kdybych si tak pamatovala... Moje první plyšové vzpomínky z dětství směřují k malému méďovi, kterého jsem pojmenovala Bambulka, stejně jak se v té době jmenoval můj křeček. Jen tomu plyšákovi se dařilo líp než křečkovi.... Jinak mé plyšové sbírce vévodil třeba medvěd Karel Gott, pes Jágr a teď mám postel plnou ovčí v čele se Shaun :-)


10. Jaké kosmetické pravidlo doporučuješ a sama ho dodržuješ?

Já jako takový malý kosmetický břídil, co by bez youtube netušil o existenci jiných kosmetických vymožeností než je řasenka a pudr, se necítím být tím, co má co doporučovat. Ale samotné mi rozhodně prospělo neignorování obočí. Protože když do něj hrábnu tužkou, stíny a nebo gelem, je to vážně ksicht jako vyměněný. A co se mi v posledním půl roce sakramensky osvědčilo je pravidelné večerní (a někdy i ranní) mazání kokosovým olejem (nejen) na obličej. Pleť si po něm prostě vrní blahem.


11. Jakým směrem stojíš ve sprše?

No sprchuju se ve vaně... Ale za to vždycky směrem zadkem k zemi :-D

12. Umíš něco zvláštního se svým tělem?

Umím nahodit ksicht ala africký domorodec s velice nefešnou "úpravou" rtů - spodní ohnu dolů a jazyk sroluju místo horního, takže vypadám jako že mám prostě obří pusu. A líbí se mi, když to někdo kolem mě napodobuje :-D

doplňěno: Čirou náhodou jsem na jednu takovou fotku narazila z jedné oslavy, kdy jsem se ohákla do beruščího, tak že po tom africkém ksichtu byla taková scháňka, tak ho tu máte mít, no :-D Když už divný článek, tak se vší "parádou" :-D




13. Jaké je tvé nejoblíbenější nezdravé jídlo?

Jen jedno, jo? :-D Miluju rajskou (hlavně bez masa) a kuře na paprice - oboje samozřejmě s talířem plných kolínek. A taky chlupaté knedlíky mojí babičky. A taky jsem děsně na sladký... Ale dá se to vůbec považovat za nezdravé, když je to připravené s láskou a spořádáno s mírou? Rozhodně ne :-D Mám ráda spoustu jídel a když na něco mám prostě chuť, tak si to většinou dopřeju. I když nějaké vyloženě smažené, tučné nebo majonézové mi stejně nejede.


14. Jakou frázi nejčastěji používáš?

Nad touhle otázkou pečlivě dumám asi týden a pořád mě nic kloudného nenapadá a pořád se dožaduju okolí, aby mi řekli, co nejčastěji říkám. Až se mou nejčastěji používanou frází za poslední dny stalo asi "jakou frázi nejčastěji používám?" :-D 

15. V čem spíš?

A poslední otázka jak šitá na míru takovému pyžamovému úchylovi jako jsem já. Vůbec nejradši mám komplet dlouhé kalhoty + triko, nejlíp s nějakým infantilním obrázkem (už bych z toho měla pomalu začít vyrůstat). Ale jak mému nočnímu úboru říkají doma - tlumič vášně :-D

Toť při horkém pondělku vše, já mažu vydělat nějakou tu kačku a vy se mějte krásně!

22 komentářů:

  1. Tenhle TAG jsem taky dělala.:-)
    Prohlížení hrozně moc věcí najednou v prohlížeči-přesně můj případ.:-) (Teď jsem ale zapnula počítač před chvílí, takže mám zatím jenom tři záložky.)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé zpracování tohohle tagu, pobavila jsem se :D

    OdpovědětVymazat
  3. Opět jsi nezkalala Terezko :D
    Jen bych dodala, že jsem byla svědkem toho, že něco dobrého k pití si klidně objednáš nejen v podvečer, třeba takový svařáček před obědem...:DD
    A tlumič vášně nosím velice ráda taky - a teď jsem si ještě navíc koupila pyžamo s francouzskýma buldočkama, v tom budu opravdu vypadat jako sexbomba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musela jsem to naše shledání zapít, když se vidíme jednou za půl roku, že jo! :-D Zdravím tě z pyžama s medvědem :-D

      Vymazat
  4. Moc heZký TAG. Zase další zajímavosti o tobě, mé oblíbené blogerce.

    OdpovědětVymazat
  5. jé, super TAG :) aspon o tobě zas víme něco víc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hahaha, nejlepší je medvěd gott a pes jágr:DD a tu africkou pusu upřímně toužím vidět:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jágra mám dokonce do teď na nočním stolku, je to držák :-D Dobrá, třeba se na vás někdy africkou pusou usměju, ale nepřála bych vám to teda moc :-D

      Vymazat
  7. V tlumiči vášně spím také :D A 12 umí strejda a taky se vždycky hrozně směje, když to někdo zkouší udělat :D A vtipné to rozhodně bylo, hlavně zadek k zemi :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať žijí dospělácká pyžama :-D Tak to bych se chtěla s tvým strejdou vidět :-D

      Vymazat
  8. Super tag, jsem se hezky zasmála. :)
    Medvěd Gott by mi zajímal , jak vypadá a stejně tak i pes Jágr. :D A Africkou pusu nám musíš ukázat.

    OdpovědětVymazat
  9. Hehe, jsem se pobavila, hlavně č. 11 :-))

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. PArádní TAG! :)
    Jsi snad první u koho vidím fobii na opeřence, co je na nich děsivého? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno! :-D Děsí mě jejich nálety, to bys měla vidět tu scénu, když mi vletí oknem do pokoje :-D

      Vymazat
  11. tak to mě opravdu pobavilo:D super tag!:D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!