neděle 28. července 2013

Kuňkáme na Českých hradech 2013

Zdravím Vás, přátelé!

Jak jste trávili horký víkend? :-) Já jsem k Vám dneska přímo z bazénu přispěchala, abych Vám poklábosila o své sobotě, jak jinak. Trávila jsem ji totiž na tuze příjemném místě a to pod hradem Kunětická hora, co by šutrákem dohodil od Pardubic, kde se přes celý sobotní pařák vyhrávalo. Tamního fesťáku jsem se zúčastnila už počtvrté a letošní rok můžu směle ohodnotit jako dost možná nejlepší. Nejen že jsme poprvé nezmokly, ale celkově si nemůžeme na nic postěžovat. No a jestli chcete, můžete mě čapnout za cop a trochu si se mnou té fesťákové atmosféry přičichnout.


Hudba, o tom to hlavně je, že jo. A letos se tam sešla mému uchu vážně blížká skvadra. Na své jsem si přišla při poslechu většiny kapel. Nazoomovat se podařilo jen několik z nich, třeba fixa, co už nepíše... Na druhé fotce to není Rambo, jak by se mohlo zdát podle podobnosti tílka. A i když neměl žádné rukávy, tahal si z nich stejně hlod za hlodem :-) Kanárek na třetí fotce taky nebyl Dan Nekonečný, jak se zprvu zdálo... Navíc při tomhle vystoupení Monkey Business přítel pořád vyhlížel, kdy už přijde ten mrňous z Obsluhoval jsem anglického krále, když jsem ho na to nedávno nutila se se mnou dívat.... A hřebem večera pro mě byl oblíbený Kryštof, který nikdy nezklame.


Na pochodování mezi písničkami se nelze nepokochat i nabídkou stánků, třeba v těch s různými rozkošnými blbostmi - je libo budík na krk nebo spermiové naušnice?... A na fesťáku je samozřejmě třeba se i pořádně nadlábnout! A já s velkým potěšením přivítala, že už není k dostání jen předražená klobása nebo hranolky, ale zlepšuje se i nabídka jídel. Někdo možná s potěšením přivítal stánek s KFC, já měla ale radost z nabídky čerstvých těstovin hned s několika různými omáčkami. Sama jsem si pak vybrala s bazalkovým pestem, slaninou a parmazánem - no a byla jsem naprosto spokojená... Vedle vyfocena ještě přítelova porce s omáčkou pečených paprik.... Jo a přesně jako na třetí fotce jsem trávila většinu dne - pěkně v klidu na dece, ze které mě dokázala zvednout jen výprava k cisterně s vodou za trochu ošprejchnutí. A samozřejmě po boku nejmilejší polovičky :-)


No a teď už jen splavená Téra, ulepená jak rozcucaná bonbara.... Nepromyslet řádně v čem vyrazit na takovou akci by pro mě bylo samozřejmě holé bláznovství, to je jasná páka. A já po dlouhém bádání zvolila volné kraťasy, co se tváří jako sukně a k tomu lehoučkou košili, abych se nespálila jak to čuně. Pod ně samozřejmě plavky, na hlavu klóbrc, ať z toho slunka nezblbnu a je to.


Ale co když se večer přeci jen trochu ochladí - to chce ohoz číslo dva a převléct se do něčeho dalšího. A pro chvíle polevení teplot jsem měla připravené šílené legíny, kterým jsem prostě jinou vhodnou příležitost než fesťák prostě nevymyslela. U obojího samozřejmě nesmí chybět ta fešanda Kuňka v pozadí a já uprostřed kukuřičné úrody...


Toť vše, myslím, že jsem Vaše kukadla musela dokonale zprudit závalem svých dojmů a jsem moc ráda, pokud jste ještě sebrali zbytky sil a prokousali se až ke konci. A pokud Vám ještě nějaká energie zbyla, můžete mi klíďo píďo napsat, jestli taky jezdíte na fesťáky, na jakém jste třeba už letos byli, nebo na jaký se chystáte... Ráda si to přečtu :-)

14 komentářů:

  1. Muselo to být parádní, soudě podle fotek i textu :) A moc ti to slušelo :)
    Letos jsem na žádném fesťáku nebyla a ani se nechystám, bohužel. Příští rok si to musím vynahradit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Terko, ty jsi byla opět kočka. Klobouk je nepostradatelný v těchhle pařácích a ty tvé legíny nemají chybu. Prostě oba outfity jsou super! :)
    Já jsem se letos mimo Majálesu nedostala zatím na žádný fesťák, ale chystám se u nás alespoň na Živou ulici - nejvíc se těším na jazzík, protože ten každý rok skvělý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuju teda :-) Mě zase unikl Majáles, škoda, škoda...

      Vymazat
  3. Téro! Teď zjišťuji, že jsem tě při líném otáčení se na dece na druhou stage zahlídla a říkala jsem si chudák holka, paří se v košili :D Přesně tyhle čtyři interpreti, co máš vyfocené, plus Mandrage jsou ti, kteří se mi líbili nejvíc. Ale úplně úplně nejvíc samozřejmě Ríša:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé a já si ještě říkala, jestli tam letos budeš zase, ale nezahlédla jsem tě, škoda, škoda... Joo a v košili mi bylo príma, paření se nekonalo :-D Ríša je prostě favorit :-))))

      Vymazat
  4. Moc ti to slušelo, hlavně tvé nadšení. Druhý outfit se mi také moc líbí. Na podobné akce nejezdím, nemám ráda ani davy ani hlučnost.

    OdpovědětVymazat
  5. Haha našla jsem bonparový vtip, nenápadně schovaný v textu jako by nic! :D
    Ty legíny jsou skvělý (a vůbec ne asexuální:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když už jsem dostala takový kázání, tak jsem ho tam prostě nacpat musela a teď čekám teda na ty miliony :-D A o charakteristice těch legín by se určitě dalo polemizovat, znáš to :-D

      Vymazat
  6. Jako vždy Ti to moc slušelo :) Nejvíc se mi líbí ten poslední model s těma kostkovanýma legínama :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty legíny jsou super, odkud je máš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, kupovala jsem je nedávno ve slevách v Tezenisu, asi měsíc zpátky :-)

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!