pondělí 15. července 2013

S brouky

Vlažný letní podvečer, slunce už se pomalu chystá převléct do pyžama, ale já (výjimečně) ne. Žádné zívání už od osmi u Chalupářů, já vyrážím mezi lidi (a Chalupáře si pustím druhý den ráno na dývku, aby mi to náhodou neuteklo :-D). Je jasné, že budu v té nejlepší společnosti, tak proč nepřizvat i partičku čtyř mladíků. Tak už ze skříně tahám tričko s Johnem, Paulem, Georgem a chybět nesmí ani Ringo! Pak už se jen pokusím nevyvrknout si kotník na podpatcích, se kterými se pořád moc nekamarádím, a za prozpěvování si Obladi oblada vyrazit. Dvojku bílého, prosím! :-)

džíny, boty - H&M, triko - Terranova (pánské), kabelka - F&F

No ale to bylo dávno před tím, než mě zastihla ta proradná (jak vidno nejen) mužská smrtelná nemoc na sedm - rýmička, takže já si běžím zase lehnout s horkým čajem a huhlat :-) 

11 komentářů:

  1. Tady na těch fotkách bych tě nepoznala! :))
    Moc ti to sluší, jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší! Dala bych půl království a celou princeznu (nebo prince :-D ) za to mít tak krásnou postavu! Jsi kočka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by bylo pěkně promrhaný království teda :-D Radši si ho schovej pro někoho jinýho, fááákt :-) Ale díky ti, milá lichotnice :-)

      Vymazat
  3. To tričko je parádní, já bych si hned prozpěvovala It's been hard day&night... :) Moc ti to sluší a ta malá kabelka se mi moc líbí! Brzy se uzdrav. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadáš úžasně!!! super tričko a krásné vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky :) Mimochodem: Chalupáři se natáčeli u nás :)

    OdpovědětVymazat
  6. och, máš nádherné vlasy :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :)


    bonieblue.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!