úterý 8. dubna 2014

Nahoď oblek


"Sjůt ap", chtělo se mi zvolat. Neřekla bych, že budu kostýmový tip. Ale když se mi ve skříni sešli v tmavě modré jak gatě, tak sako, nešlo tomu, abych je nahodila pospolu. Mimochodem to sako, to byl zase jednou kauf. Jak jinak než sekáčový úlovek, čekalo tam poslušně na mě, až si ho "vyseknu". No a abych nevypadala jako když si razím z mítingu nebo brejndstormingu, chtěla jsem celý tenhle oblekový zjev, trochu odformálnit alespoň krajkovou čelenkou, malou osrdíčkovanou kabelkou a volným krajkovým trikem. Teď ještě kdybych měla takové gatě i k červenému saku - to by bylo teprve žůžo! :-)

kalhoty - Gate, sako - second hand (Vero moda), triko, náhrdelník, baleríny - Reserved, brýle - House, kabelka - Primark

Co Vy a kalhotové (či sukňové) kostýmky - nahodíte je sem tam? :-)

11 komentářů:

  1. Moc pěkně sladěno! A ten tvůj náhrdelník nutně potřebuju. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tebe sa to hodí ale ja osobne nenávidím kostými :D proste ja mám odpor voči tomu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krása ,tohle se Ti moc povedlo!!

    OdpovědětVymazat
  4. Převelice ti to sluší! Moc se mi tato kombinace na tobě líbí. Povedlo se ti to! Je to takové dospěláčtější ale pořád stále roztomilé. Kostýmy jsem kdysi tak ráda nosila. Měla jsem jich asi dvacet, ale to mi ještě nebylo třicet a cítíla jsem se tak hrozně důležitá. Nějak mi to najednou přijde dávno...

    OdpovědětVymazat
  5. Modrá a blondýnky, to jde prostě ruku v ruce :) Kočka, to se ví. Já doma takhle přímo do kombinace oblek nemám, ale ráda chodím v trochu klučičích kombinacích a oversize košile, to je moje!

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím jsem neměla příležitost si to vzít. Ale tobě moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle se mi hodně líbí! :) Paráda. Moc ti to sluší a ta čelenka byla skvělá volba.

    OdpovědětVymazat
  8. Very nice outfit! You look beautiful!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Za tuto kombinaci dávám palec nahoru. Roste z tebe kočka a to se mi líbí. Fakt skvělá volba, nemám k tomu co vytknout. Jedinou věcí, kterou bych ti doporučila, je snad obměna peněženky. Na adrese, kterou jsem ti poslala, najdeš ty nejlepší kousky, které by se hodily ke tvému obleku. Toť snad vše.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!