čtvrtek 3. dubna 2014

Udělej srandu!


Dneska jsem se rozhodla, že budu zase jednou pořádná trapka. A jestli hádáte, že Vás budu ještě pořád otravovat fotkama ze svého výletu, tak bingo, máte recht. Ale už fakt naposled. Nechtěla jsem svět ochudit o tu podstatnou informaci, v čem jsem si po těch polských ulicích vykračovala.... A tak aby to bylo naprosto jasné, ještě před odjezdem, při balení jsem vše důkladně zdokumentovala apartně na zemi, kdy jsem poskakovala nad kupičkami oblečení, aranžovala a pak se snažila při focení nespadnout z postele jak zralá hruška.... Samozřejmě že se mnou cestovali puntíky a taky proužky.


No a že jsem se rozhodla, že tentokrát rodinné album obohatím i o jiné fotky než jen nudné pózování s pamětihodností v zádech, před každým focením se jsem přítele nabádala, ať uděláme nějakou srandu. Takže teď jsem se rozhodla, že vám na svých "srandách" budu i názorně demonstrovat, co že jsem to teda měla na sobě, i když už toho vypadám trochu (hodně) jako imbecil. Ale my dělali srandu....

První z proužkaté variace můžete vidět na malé srandě u (mini)vodopádů... A taky moje nemravné punčošky.


Další bžunda na kopci. Co bysme se na samospoušť fotili v objetí, když můžeme směrem k objektivu vystrčit zadnici. Zkrátka výhled v pozadí a naše pozadí.


Tady už to není žádná velká chlámačka, jen spíš kvíz. Najdi spuštěné oko. A rovnou na několikrát. Ááááchjo, už ty silonky budu muset asi fakt vyhodit, fňuk!


Od děravých nemravných punčoch ale radši honem rychle ke starým známým a dobrým puntíkům. Pro den plný dlouhého courání jsem povolala mé nové puntíkaté gatě. Mimochodem jsou z Gatu ze slev ani ne za dvě stovky. A já je fakt miluju. Ne že byste je na mě teda teď nevídali víc než bude zdrávo, jak hádám...


A tato puntíkatá série by se dala pojmenovat něco jako tečky ve vzduchu....

Nebo puntíky na sloupku. Ale musím se držet značky, abych z té výšky náhodou nezahučela, už tak je to na mě moc velká dávka adrenalinu.


Či "neskáču dobře, ale skáču rád"... Při takových fotkách vznikne občas trochu komický výsledek místo ladného vysokého výskoku, no. Spíš jako bych seděla ve vzduchu na latríně.... No nic.


A nebo taky "udělej srandu v áleji"....


... nebo zkrátka kdekoli to jen půjde vypadat jako blbeček.


Ale víte co je nejhorší? Že z posledního dne jsem vůbec nestihla nasbírat fotky alá blbeček. Hrůza, příště se teda musím víc činit! Takže v posledním meruňkovo-krémové variantě teda tak nudně, ztrnule a neblbečkovsky. Asi že se v té dlouhé sukni ani skákat nedalo, jak nezvykle úzka je - takže jsem si chvílema při cupitání připadala jako gejša. No stejně to pak u dlouhých sukní dopadá stejně - čapnu je nad koleny a jako nejspanilejší princeznička si vlečku muchlám do uzle, ať se mi pod nohama neplete...


A závěrem ještě jedna taková historka "z natáčení". Kterak to blondýně zase jednou pálilo. Všimli jste si toho modrého kabátu z první fotky? A toho, jak jsem si místo pásku kolem něj omotala takovou menší šňůrku? Tak to se tak nějakým nedopatřením stalo, že jsem si kabát před usednutím do auta svlékla, hodila na zadní sedadlo a jelo se. A pak stojíme ve Wroclawi na červené a koukám, že řidič autobusu na mě z vedlejšího pruhu něco zuřivě gestikuluje. Tak jsem stáhla okýnko a svou plynulou polštinou mu odpověděla zmatené "eeeghch?", když ukazoval směrem k zadnímu kolu. Tak jsem vyklonila hlavu a začala ječet na přítele, že nám asi praskla pneumatika. Že je na cucky, čouhají z ní jen kusy. Tak že teda při nejbližší možnosti zastavíme. A jen tak z toho okýnka čučím znova a zjišťuju, že ty cucky možná nejsou kusy pneumatiky. Ale že je to možná moje šňůra od kabátu, co jsem přivřela dveřma a teď se nám chce zamotat do kola. No nic, tak sáhnu na zadní sedadlo, šňůru vytáhnu, trochu očistím, přepásám s ní kabát a jede se dál....

No tak Vám děkuji za účast při dnešní rádoby čurině a přeji Vám maximálně rozchechtaný den - a to úplně na cucky! :-)

28 komentářů:

  1. Já se tak pobavila, děkuji! Moc ti to slušelo a všechny outfity bych si hned oblékla a klidně nějaký ten ksichtík vykouzlila.
    Měj se krásně a jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda! Jsem ti nesmírně vděčná za zlepšení celého dne o 200%! Skvělé fotky, úplně mě to teď táhne na výlet do Wroclawi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám 201%ní radost :-) Vzhůru na výlet :-)

      Vymazat
  3. Sluší ti to i když děláš srandu :D ale když už sranda, mohla jsem ti poslat fešácký selfíčka pořízený ve 3 v noci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by byla taková čurina, že bych o to svět raději ochudila :-D I já jsem docela ráda, že jsem neměla tu čest ty skvosty vidět blíž :-D

      Vymazat
  4. Jéé, nemravné punčošky jsou boží! :D Sekne ti to, ty prdlouši jeden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravila mistryně prdlých ksichtů! :-D Dík ti. Boží jsou, ale díry už jsou fakt nezamaskovatelný, bohužel :-( :-D

      Vymazat
  5. kde jsi ty puncochy sehnala? jsou bozi! :) a moc ti slusi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-) Kupovala jsem je v Primarku, ale viděla jsem je v poslední době leckde, třeba v Gatu nebo Tally Weijl, myslím :-)

      Vymazat
  6. Tak k tomuhle se dá napsat jen toto: :D:D:D:D:D:D:D Moc ti to slušelo, Terezko, jak jsem už psala ;)

    OdpovědětVymazat
  7. More incredible photos! You look so beautiful in all of those photos!! Love your playfulness in these photos!! I must add that those "Naughty Stockings" are super sexy!! The background photos was great!! :) Looked like you had a lot of fun taking these photos!! Great work!!

    OdpovědětVymazat
  8. Haha, fakt super článek. Série mě potěšila, zrovna jsem nad Wroclaví přemýšlela, ale musím to dočíst zpětně, dnes jsme se vrátili z dovolené :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fajn, kdyby tě náhodou něco zajímalo, dej klidně vědět :-)

      Vymazat
  9. Vykouzlila jsi mi úsměv na tváři :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Předposlední sranda mě teda odrovnala :D náhodou, to pak budou úžasné vzpomínky na dovolenou! A o Polsku s kamarádkou jsme už uvažovaly, že bychom se tam koukly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu se u nás doma říká "na matesa" :-D To je určitě dobrý nápad :-))

      Vymazat
  11. super článek, strašně ti to všude sluší! taky bych chtěla být tak fotogenická:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to teda nevím, být fotogenická ani nebyl záměr :-D ale děkuju :-)

      Vymazat
  12. Super fotky! Parádně jsem se zasmála. Tobě to moc slušelo. Obdivuji, jak punčochy, tak i kalhoty a sukni. :)

    OdpovědětVymazat
  13. odkud prosím je ta dlouhá sukně, je úžasná a hrozně moc tu sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je z reserved ze slev,kupovala jsem ji tak měsíc a něco zpátky :-)

      Vymazat
    2. Je z reserved ze slev,kupovala jsem ji tak měsíc a něco zpátky :-)

      Vymazat
  14. Moc ti to sluší. Mně se nejvíc líbí ty puntíkované leginy s bundičkou. Leginy nosím také ráda. Jsou pohodlné, nikde mě nic neškrtí, prostě pohoda. Já při nákupu oblečení spíš koukám na to, aby mi bylo pohodlné. Jinak bych se necítila svá. Většinou nakupuji v second handu , kde seženu celý outfit za pár korun.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!